Porsche Cayman GTS 2015

De nieuwe Porsche Cayman GTS 2015. Door haar bijzondere rondingen en rode kleur een opvallende verschijning! Met een 6 cilinder motor van 340 pk zit je in minder dan 5 seconden op de 100 km/h. een aardig racemonster dus. Naast een goede motor biedt de GTS meer dan dat. De Porsche Cayman GTS heeft grote luchtingaten aan de zijkant en een speciale front die alleen op de GTS zit.

Geluid Porsche Cayman GTS
Natuurlijk is het uiterlijk belangrijk. Echter het innerlijk is minstens zo belangrijk! Hoe klinkt de Cayman GTS? Porsche heeft het geluid opgenomen om ons allemaal lekker te maken. Dus: zet je speakers aan, doe een koptelefoon op en check het gruwelijke geluid van de nieuwe Cayman GTS:

 
Wat betreft veiligheid en comfort zit het ook goed. Naast de benodigde airbags zijn vooral de meesturende Bi-Xenon Koplampen en Led-stadsverlichting die veiligheid een mooi gezicht geven. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor iets meer dan €92.000 is dit rode racemonster al van jou! Meer informatie kun je vinden op de website van Porsche

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS