Kijkvoer: de beste rodeloper-looks van de 55-jarige Salma Hayek

CREDITS: Bigstock

Kijken is het nieuwe leven. Wij mannen zijn dol op plaatjes kijken, ook al durven we niet snel toe te geven. Of kocht jij op je 17e de Playboy voor het diepte-interview met een politiek verslaggever? Neuj, denk het niet, hè.

Wij zijn ook niet van gisteren. Daarom, beste man, schotelen we je de beste rodeloper-looks voor van de 55-jarige actrice Salma Hayek. De uitspraak ‘Dat zou ik haar niet geven…’ was nog nooit zo accuraat.

De beste foto’s van Salma Hayek

De Mexicaans-Amerikaanse superster maakte onlangs haar debuut in het MCU. Ze gooit met het de Marvel-film Eternals hoge ogen en de cijfers van de film zijn veelbelovend. Daardoor is de kans ook groot dat je haar in nog meer superheldenfilms gaat treffen. En dat is lekker, toch?

Ervaringsdeskundige

Maar Salma timmert al langer aan de weg. In ’93 maakte ze al haar debuut en de teller staat nu op meer dan 30 Hollywood-films. Als je al meer dan 25 jaar in de film scene bivakkeert moet je ook vaak over de rode loper sprinten.

Negen van de tien keer doet mevrouw Hayek dat met een niet te missen decolleté. En daar kunnen wij mannen dan weer van genieten. De poespas die om de rode loper heen gebeurt laten we volledig buiten beschouwing. We kijken gewoon naar de digitale plaatjes. In de volksmond noemen we dat mannenkijkvoer. Als je dat in real life doet, krijg je: ‘HALLO! MIJN OGEN ZITTEN HIER HOOR!’ Nu zit je lekker veilig achter je beeldscherm. Heerlijk, niemand die je iets kan maken.

TB-foto’s en Insta-kiekjes van Salma Hayek

Met enige regelmaat deelt Salma Hayek sexy kiekjes en throwbackfoto’s van vroeger via haar eigen Insta-account. Niks mis mee natuurlijk, en dat is té mooi om niet te delen. Ook deze foto’s verdienen een plekje in je hart:

Meer mooie vrouwen boven de 40 zien? Check dan dit artikel.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…