Op sollicitatie bij Conor McCregor als full-time feestbeest

Lifestyle

Normaal moet je betalen om je helemaal het lazarus in te zuipen. En flink ook tegenwoordig, die biertjes zijn bijna onbetaalbaar geworden. Maar goed, wat nou als we jou vertellen dat het ook anders kan? Een snelle sollicitatie bij Conor McCregor a.ka. The Notorious MMA kan namelijk zomaar een ware dreamjob opleveren.

Info voorafgaand aan de sollicitatie

Volgens het whiskeymerk van Conor McCregor, Proper No. Twelve, zijn ze op zoek naar kandidaten die de toch al beroemde whiskey nog even kan introduceren in Amerika. ‘Professional Partier’, zo noemen ze de job voor de sollicitatie. Als we een kijkje nemen naar de officiële omschrijving van de functie lezen we dat de kandidaat nieuwe cocktails zal creëren, de sociale kanalen zal beheren en bovendien barevenementen zal organiseren. En dat betekent dat je eindelijk betaald kan krijgen voor het schreeuwen van “WHO DA FOOK IS THAT GUY”, terwijl je rustig je whiskey naar achteren werkt als Conor himself.

‘Keihard werken’, aldus Conor McCregor

Enfin, een functie waarin je alleen maar aan het feesten bent klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. In de realiteit is het dat ook. Naast lamlendig naast de bar staan, houdt de functie namelijk ook in dat de ‘Professional Partier’ richting Ierland vertrekt om hier de fijne kneepjes van het vak te leren. Dat betekent onder andere leren hoe de whiskey wordt gemaakt, trainingen bijwonen en Conor’s Black Forge Inn bezoeken. “Ik zoek iemand die zijn mouwen opstroopt en harder werkt dan ooit”, zo vertelt Conor. Nou, laat ons dan maar ‘keihard’ werken McCregor.

Sollicitatie niet voor iedereen weggelegd

Helaas hebben we ook minder leuk nieuws voor de mensen die al bijna hun CV hadden opgestuurd: alleen Amerikanen zijn bevoegd om op sollicitatie te gaan. Fookin’ hell. De kandidaten moeten een video maken waarin ze tonen de juiste levensstijl te hebben met daaronder de hashtag: #GETAPROPERJOB. Over het salaris is nog weinig bekend, maar wij denken dat het ergens in de buurt zit van “60 G’S BABYYYYY”

Conor McGregor
Creative Commons
Total
7
Share