Pharrell en Tiffany & Co pakken uit met Titan juwelencollectie

CREDITS: Tiffany & Co

Bij het debuut van Pharrell tijdens NIGO’s eerste KENZO-show, vertelde de creatieveling dat hij verloofd was met Tiffany.

Omdat de beste man al sinds 2013 is getrouwd met zijn vriendin, vonden we dat een beetje een rare uitspraak. Gelukkig valt alles opeens op zijn plek door de samenwerking tussen Pharrell en Tiffany & Co voor de ‘Titan’ collectie.

Pharrell laat zien van alle markten thuis te zijn tijdens samenwerking met Tiffany & Co

In totaal brengt de samenwerking ons maar liefst 19 sieraden, waarbij Poseidon een grote rol speelt tijdens de nieuwe collectie. De heerser van de zee en bovendien de koning van Atlantis is volgens Williams een grote inspiratiebron geweest tijdens het samenstellen van de sieraden. ‘Het detail in alle sieraden is heel beuwst, het gebruik van zwart titanium… Het is een fysieke manifestatie van schoonheid in zwartheid‘, voegde hij eraan toe.

Drietanden in je nek tijdens ‘Tiffany Titan’ collectie

Stekelranden voeren de bovendraad tijdens de nieuwe collectie, wat natuurlijk als knipoog dient naar de iconische drietand van Poseidon. Vooral de halsketting valt op met een speervormig motief dat de hals omhult in 18K geelgoud met pavé-diamanten. Tik je een kleine $55.000 voor neer, maar het ziet er wel ongekend vet uit. Verder zijn we ook fan van de ketting met gesp die weer voor $39.000 over de toonbank gaat.

Alle details van de Pharrell x Tiffany & Co collectie

Ook is er een opmerkelijke schakelarmband beschikbaar met identieke juwelen, terwijl Williams het bling-gehalte met een vijfrijige ring nog maar eens omhoog krikt. De oorbellen en hangers van titanium vormen op hun beurt weer een donker contrast met de rest van de collectie. De ‘Tiffany Titan’ collectie is momenteel verkrijgbaar in de webwinkel en vanaf $3.400 heb je al een heerlijk sieraad in huis. Checken dus.

Source: