Zo zorg je ervoor dat je seksleven meer opwindend wordt

CREDITS: Unsplash | Dainis Graveris

Een goede relatie komt tot stand wanneer je vertrouwen hebt in elkaar, er chemistry is en jullie goede seks hebben. Dat laatste is misschien wel een van de belangrijkste. Ook al heb je al een opwindend seksleven en weet jij je weg wel te vinden in de slaapkamer, er is altijd ruimte voor verbetering.

Met deze tips zorg je dat je seksleven meer opwindend wordt

Er is niks mis mee om af en toe je seks skills te evalueren en te verbeteren. Een leven lang leren noemen ze dat ook wel. Voor sommige mannen betekent dit het langer uithouden in bed en de andere kan misschien nog wel wat punten winnen bij creativiteit. Allemaal niks mee, hoe meer je er voor open staat om nieuwe dingen te proberen hoe opwindender het wordt.

Vandaar speciaal voor jou een lijstje met dingen die je in de slaapkamer kan uitproberen.

Probeer eens nieuwe standjes

We snappen dat wanneer je al wat langer in een relatie zit je snel in een ritme kan vallen. Je weet wat je partner fijn vindt en idem dito natuurlijk ook. Toch kan dit er voor zorgen dat jullie seks vanilla wordt. De spanning is namelijk helemaal weg op het moment dat je al precies weet hoe jullie vrijpartij gaat verlopen. Je hoeft niet meteen andere mooie vrouwen te versieren, je hebt gewoon even frisse lucht nodig.

Probeer dus eens wat nieuws. Verras haar met je nieuwe moves en wie weet heb je beste seks ooit. Ga op onderzoek uit en verbreed je horizon. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen.

Opwindend, Zo zorg je ervoor dat je seksleven meer opwindend wordt
Foto: Dainis Graveris

Voorspel voor een opwindend seksleven

We weten allemaal dat er niet veel nodig is om een man klaar te laten komen. Bij vrouwen moet er iets meer moeite voor gedaan worden. Omdat vele vrouwen door penetratie niet klaar komen is het belang van voorspel groot, heel groot. Wanneer het voorspel fireworks is voor haar, is jullie vrijpartij ook veel beter. Een vrouw kan namelijk vaker klaar komen. Zorg dus dat je je beste beentje voor zet bij het voorspel en je zal je beloning krijgen bij de echte actie.

Een huis heeft meerdere ruimtes

Een bed is misschien wel de meeste ideale plek om seks te hebben. Desalniettemin heeft een huis meerde kamers waar je de hoeken van kan zien. Zoek de spanning eens op buiten de slaapkamer en je zal verrast zij hoe opwindend het kan zijn.

Extra tip: plan dit van tevoren niet! Wacht op het juiste moment en begin een spontane vrijpartij in de keuken of in de woonkamer. De spontaniteit maakt het nog leuker en geiler.

Test je ritmegevoel

“If you are horny lets do it, ride it, my pony.” Doe eens gek en zet een muziekje aan. Laat de ritme van de muziek jullie seks bepalen. Ga voor een langzame playlist, juist een iets snellere of mix het. Je zal zien dat de muziek extra stimulerend is en het zeker een toegevoegde waarde heeft.

Opwindend, Zo zorg je ervoor dat je seksleven meer opwindend wordt
Foto: Taras Chernus

Voor voorspel

Zoals we net al zeiden: voorspel is belangrijk. Maar het voor voorspel kan net zo heet zijn als het voorspel zelf. Plaag elkaar de hele dag, verleid elkaar, masseer elkaar, kleed elkaar langzaam uit, breng slagroom of chocola in het spel; leef je uit. De spanning die opbouwt mega opwindend en wellicht heb je de beste seks ooit.

Breng seksspeeltjes in het spel

Seksspeeltjes komen er in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor ieder is wat wils. Probeer er dus ook gerust eens een paar. Het brengt wat extra spanning met zich mee en natuurlijk extra plezier.

Naast seksspeeltjes kun je natuurlijk ook nog glijmiddel, andere gels en supplementen gebruiken. Er is tegenwoordig zo veel dat je kunt proberen, ga er dus ook voor. Je hebt niks te verliezen.

Je fantasie werkelijkheid? Opwindend!

Iedereen heeft een seksfantasie. Of het nu een hele gekke is of een simpele zoals seks in de auto. Iedereen fantaseert wel over iets. Nou je raad het waarschijnlijk al: dit is de tijd om je fantasie werkelijkheid te maken. Heb het samen over jullie fantasieën, kijk in hoeverre je deze kan verwezenlijken en leef je uit.

Have fun guys!

opwindend
Foto: Dainis Graveris
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…