MANIFY Gift Guide: Mother’s Day

CREDITS: Sonos

Hoe je het ook went of keert, je moeder is de belangrijkste vrouw in je leven. Althans, dat zou zo moeten zijn. Niemand houdt zo onvoorwaardelijk van jou als je mams. En daarom ga je haar tijdens moederdag eens flink in de watten leggen.

Moederdag 2024 Gift Guide

Hoe dan? horen we je vragen. Daar gaan wij je bij helpen. Geef haar dit jaar een cadeau waar ze écht iets aan heeft, of bijvoorbeeld een cadeau om samen iets tofs te gaan doen! Lees hieronder een aantal tips.

Gun ‘haar’ natuurlijk, vegan, diervriendelijk en biologisch afbreekbaar haar

Het blijft een dingetje bij álle vrouwen: het haar. Een bad hair day? Joe, rennen. Omdat voorkomen beter dan genezen is, kun je jouw moeder dit jaar blij maken met haar natuurlijke staat van haar.

Huh? Kan jij dat voor je moeder fixen? Ja hoor, als je haar de voordeelset van Nourished x Romy voorschotelt. Zo geef je haar in één klap natuurlijke Shampoo, natuurlijke Conditioner en natuurlijke droogshampoo. Dit trio is 100% natuurlijk, vegan, diervriendelijk, biologisch afbreekbaar en geschikt voor alle haartypes.

Ja, beste man, zelf vind je misschien die 2-in-1-douchegel met ‘sportgeur’ goed genoeg, je moeder denkt daar anders over. En wij ook…

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>

(Eindelijk) Stilte voor de koffiestorm

Ook moeders hebben het altijd druk, druk, druk. En daarbij zijn ze ook nog eens supersociaal onderlegd. Daarom staat koffie altijd hoog op het lijstje: het helpt ze de dag doorkomen, én ze maken van koffie drinken een sociaal moment.

Eén koffiezetapparaat maakt deze twee onderwerpen nog wat sterker. De dag opstarten doet ze het liefst ook met een bakje koffie, maar ze vindt het vervelend om anderen lastig te vallen met het lawaai van het maalproces. Plus: ’s ochtends komt ze eigenlijk al tijd tekort.

Maar dat is gelukkig verleden tijd. En wel dankzij jouw cadeau. Met de Philips LatteGo 5500 Series zet ze namelijk fluisterstil en een handomdraai een bakkie. De koffiemachine maakt namelijk gebruik van gepatenteerde SilentBrew-technologie die koffiezetten 40% stiller maakt, en met de QuickStart-functie zet je meteen warme én koude koffies. Het apparaat hoeft niet op te warmen.

Gelukkig zijn er geen consessies gedaan aan de kwaliteit. Door de keramische grinder komen de rijke aroma’s vrij, met LatteGo-opschuimtechnologie creëer je direct zijdezacht melkschuim en er zijn 20 voorgeprogrammeerde koffierecepten van baristakwaliteit.

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>

Twee muziekvliegen in een klap met de Sonos Move 2

Langzaam, dit jaar héél langzaam, maar zeker (hopelijk) komen de fijne zomeravonden er weer aan. En als het zover is, dan wil je ready zijn. Moederdag is de ultieme mogelijkheid om haar daarbij te helpen. Met muziek. Ja, echt met muziek.

Want met de Sonos Move 2 kun je twee vliegen in één klap slaan. Vlieg #1 is je moeder helpen met het opfrissen van de tuin, met haar favo Spotify-lijstje op de achtergrond. En vlieg #2 is dat is ze de rest van de zomer een stijlvolle, maar krachtige draagbare luidspreker heeft. Een cadeau waar ze dit jaar dus écht iets aan heeft.

De Sonos Move 2 is waterbestendig en heeft een batterij die maar liefst 24 uur meegaat. Ideaal, dus. Voeg een beertje (extra) kleur toe aan de tuin door de in olijfgroen te geven.

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>

 

Thuisbezorgd.nl to the rescue

Als wij mannen ergens goed in zijn, dan is het in dingen vergeten. Dat doen we niet expres. We stellen eerst wat andere prioriteiten en dan bedenken we pas, als het eigenlijk net te laat is, dat we nog iets moeten fixen.

Dit jaar is Thuisbezorgd.nl jouw oranje Superman. Want naast dat je hier een een last-minute lunch voor haar kan bestellen, kun je ook een cadeau laten bezorgen. Denk aan een boeket van Topbloemen of luxe bonbons inclusief cadeauverpakking van Lindt die tot aan haar deur worden geleverd. Hoe chill is dat?

Voor ons heeft dit uitspraak ‘not all heroes wear capes’ een andere betekenis gekregen. De helden hebben een oranje jas, én ze rijden voorbij op een e-bike.

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>

Een boeket op basis van haar karakter

A.I. Misschien weet je moeder nog niet eens wat het betekent… Het technologische hoogstandje heeft vele tegenstanders, maar het kan soms héél handig zijn. Deze keer gaat het jou helpen aan hét cadeau voor je moeder: de AI Bloemist.

Huh? Krijgt je moeder dan een digitaal boeket toegestuurd? Niet zo heel elegant… Nope, dat is het niet. Het is juist wél persoonlijk. AI Bloemist is een gratis tool die de symboliek van bloemen gebruikt om een boeket samen te stellen op basis van karaktereigenschappen. Daardoor krijg jij hét recept voor het ultieme op maat gemaakte boeket dat je kan laten zien aan je favoriete bloemist. Of je bestelt het tóch gewoon online: dat kan ook gewoon via de tool. Je boeket mét kaartje wordt dan binnen 1 dag thuisbezorgd.

Alles bij elkaar genomen is het een ware uitkomst. Je laat namelijk zien dat je jouw moeder kent door haar fijne karakter. Het boekt wordt daar een verlengstuk van. Mooier gaat het niet worden. Leve A.I.

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>

Cadeaukaart – altijd goed?

‘Alles is goed, hoor!’ Grote kans dat je moeders antwoord was op de vraag over wat zit jaar wil. Maar ja, waar moet je dan in hemels naam beginnen? Het lijkt misschien makkelijk, maar het wordt daardoor juist moeilijker…

Laat haar dit jaar gewoon zelf kiezen. Dan weet je 100% zeker dat ze er sowieso écht iets aan heeft. Met de veelzijdige One4all Cadeaukaart heeft ze toegang tot meer dan 6.000(!) winkels en webshops, waardoor ze ogen tekort zal komen om iets te kiezen. En het laat jou niet met een schuldgevoel achter.

Naast dat ze bij duizenden winkels terecht kan, zijn ook meer dan 100 merken aangesloten. En niet de minste: namen als Rituals, Dille & Kamille, The Harbour Club en Lush staan op het lijstje. Daar knapt ze van op.

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>

Ode aan alle moeders

Ondanks dat ze zelf waarschijnlijk zegt ‘dat het niet hoeft’, verdient je moeder het om te stralen. Alleen zal ze dat niet snel doen door iets te kopen voor zichzelf. Daarom is een cadeaumoment zoals Mother’s Day de ultieme gelegenheid.

De exclusieve Mom Bracelet van Sprakling Jewels is een ode aan de moeders, en laat haar in de spotlights staan. Met een hartvormige bead en witte zirkonia-steentjes staat dat al voor de volle 100% vast.

Omdat het een limited edition is, net zoals je moeder, is-ie beperkt verkrijgbaar in de webshop en via een aantal geselecteerde retailers. Kostenplaatje? €84,95.

, MANIFY Gift Guide: <strong>Mother&#8217;s Day</strong>