Teaser voor de oren: een nieuw V12-era voor Aston Martin

CREDITS: Aston Martin

In een wereld die draait om fluisterstille EV’s is een tegengeluid precies wat je nodig hebt. Een Brtise teaser maakt ons blij: een nieuw Aston Martin V12-tijdperk staat voor de autodeur.

Met de woorden ‘All will be Vanquished’ wordt de nieuwe twaalfcilinder geteased. Door die woorden gaan de gedachten natuurlijk meteen uit naar de komende Vanquish. En de roar Aston Martin ons voorschotelt in de video geeft je direct kippenvel.

Een nieuw Aston Martin V12 era

Met de revealing van de angstaanjagende nieuwe Aston Martin V12 borduurt het Britse merk verder op 25 jaar gas geven. Volledig in lijn met zijn voorgaande V12-broertjes zet het nieuwe vlaggenschip weer nieuwe standaarden. Uit het blok wordt 835 pk geperst en abnormaal 1000 Nm aan koppel. Het compleet nieuwe ontwerp en de verfijning van elke fase van het verbrandingsproces maakt dat mogelijk.

Aston Martin V12, Teaser voor de oren: <strong>een nieuw V12-era voor Aston Martin</strong>
Foto: Stefan Marcel Gerard // Aston Martin

All will be Vanquished

De nieuwe V12 zal het hart worden van de meest exclusieve en limited Edition-modellen van Aston Martin. Daarbij vermeldt het merk zelf dat dit ook het debuutjaar wordt: ‘Hij zal voor het eerst verschijnen in een nieuw vlaggenschipmodel; vormt de kern van een echte dynamische disruptor die later in 2024 debuteert, wanneer verdere technische details zullen worden gedeeld,’ lezen we in het persbericht.

Nét daaronder zien we ook de woorden waarmee Instagram werd begroet: ‘All will be Vanquished’. We kunnen dus niet wachten…

Source: