Geef je vriendin dit Valentijnscadeau, waar voornamelijk JIJ blij van wordt!

Die Valentijnskletskoek is weer aan de gang, dat wil zeggen: Je vriendin verwacht een cadeau! We kunnen allemaal wel stoer doen dat het een commercieel gebeuren is, maar ’t is best prima om de persoon van wie je zoveel houdt iets te geven en heel lief te doen. Valentijnsdag valt dit keer in het weekend (reminder: aanstaande zaterdag!), dus je kunt een leuk dagje plannen, die jij minstens zo tof vindt als je vriendin. OF je gaat gewoon voor hét ultieme Valentijnscadeau! 

Freddy Pants als Valentijnscadeau

Wat nou als er een broek bestaat waar (bijna) iedereen een lekkere kont in heeft? Ok, wonderen bestaan niet, maar de Freddy Pants komt aardig dicht bij! De speciale WR.UP technologie maakt van een gemiddelde bilpartij een kont waar je je ogen niet vanaf kan houden. Weet je nog de Indian Rose van vroeger? Nou dit is de 2.0 hoor, dus die moet je vriendin hebben! Dit is de ultieme valentijnscadeau-tip!

Fitgirls

Je bent, neem ik aan, wel bekend met onze Fitgirls. Zo’n beetje allemaal hebben ze een Freddy Pants, om hun – sowieso al welgevormde – billen goed uit te laten komen. Groot gelijk! Maar de queen van de Freddy Pants is toch wel onze Zweedse Jelly Devote, waar we vorig jaar een interview mee hadden.

Speciaal voor dit topic hebben we zowel toekomstig als ervaren Manify Fitgirls in een nieuwe Freddy gehesen. Wij zijn trots!

Halen!

Zo’n ding moet je hebben voor je vriendin! De bovenstaande broeken zijn de  Black Denim Ankle Lenght Pant, de Grey Washed Skinny Pant en Blue Coated Skinny Pant. Als je snel bent, heb je ‘m nog op tijd in huis..ESSENTIALSMEER ESSENTIALS