Dit makkelijk te smelten plastic is een oplossing voor.. alles!

FORMcard is de Play-Doh voor volwassenen. Je vorm deze kleurrijke pasjes makkelijk tot een oplossing voor zo’n beetje elk probleem. Oké, je zal er je ex-vriendin niet mee terug krijgen. Maar mocht je schroevendraaier gebroken zijn en de winkel is dicht? Fix je ‘m toch met zo’n lapje plastic!

FORMcard

De FORMcard is van smeltbaar bioplastic. Materiaal wordt slap en vormbaar na enige tijd in heet water. Het pasje wordt flexibel in no-time. Wanneer het afkoelt wordt het materiaal dan ook snel weer hard. Super handig dus! De FORMcard is trouwens steeds opnieuw te gebruiken. Gebruik weer wat heet water en het is weer flexibel. Oké, wat je er mee maakt wordt er niet mooier op, maar een handige tijdelijke oplossing is het wel.

8x het doelbedrag gehaald

Op de website van Indigogo blijkt hoe enthousiast de mensheid is over dit idee. De bedenker had een doel van 10.000 pond gesteld. Inmiddels is er meer dan 80.000 pond opgehaald, ruim 8 keer het gevraagde bedrag! Zo kan je voor 35 pond een order plaatsen, je krijgt dan 27 Formcards in allerlei verschillende kleuren. Bedenker Peter Marigold legt in de video hieronder nog eens uit wat je allemaal met het pasje kan.

Source :

Indigigo, FormcardESSENTIALS