Snap, een drone die jou écht begrijpt

Vantage Robotics komt met de Snap Drone

De Snap is het eerste product op de markt van, het in 2013 gestarte bedrijf, Vantage Robotics. Deze drone is draadloos, gebruiksvriendelijk en heeft een 4k camera. De Snap-camera zit met magneten vast aan de drone-messen en is gemakkelijk los te klikken van het frame. Een beschermingsblad zorgt dat je geen last hebt van de drone-messen en geeft je de mogelijkheid deze naar binnen te vouwen zodat de Snap gemakkelijk te vervoeren is in je rugzak. Deze vliegende camera kun je dus overal mee naar toe nemen.

Auto-tracking en sensors

Eigenlijk iedereen kan er een besturen door de auto-tracking modus die op de Snap geïnstalleerd is. Dit zorgt ervoor dat deze drone in een bepaalde straal om jou heen blijft cirkelen en daarbij de grond en objecten mijdt. De Snap heeft een vluchttijd van maximaal twintig minuten en heeft een topsnelheid van 50 kilometer per uur.

De camera sensor op de drone is een Sony Exmor IMX 377 1/2,3″ met de snelste processor verkrijgbaar. Daarnaast ontwikkelden ze gepatenteerde Gimbal controle technieken, aangepaste soepele en precieze motoren, die deze Gimbal de kleinste maken die je ooit gezien hebt. Om de Snap lichter en duurzamer te maken leenden zij een truc van de F1 raceauto’s en maakte het mogelijk de Snap uiteen te laten breken op impact, wat er in resulteerde dat de kinetische energie van de botsing over meer componenten verdeeld wordt. Door de verschillende sensoren die geïnstalleerd zijn op de Snap is deze drone in total controll. Hij weet waar hij is, waar jij bent en waar hij zijn moet.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS