Modern in een klassiek outfit: Effeffe Berlinetta

Rides

Er zijn veel mooie moderne auto’s (en ook heel veel lelijke), maar hoe je het went of keert: klassiekers blijven van een ander kaliber. Het is echt maar heel zelden dat er een moderne auto op de markt komt die daar aan kan tippen, al gebeurt het wel. De Effeffe Berlineta is een gloednieuwe auto en heeft van zichzelf al een klassiek ontwerp, dus dan kan het alleen maar goed gaan. Toch?

‘Effe normaal doen’

Dat is het credo dat deze Italiaanse broers diep hebben begraven voordat ze aan dit project begonnen. Passie en ervaring kwamen samen in het opbouwen van dit model. De Effeffe Berlinetta ‘cafe racer’ is het eindproduct van een jarenlange samenwerking tussen twee broers met één visie; en dat is het terugbrengen van de klassieke alure in een nieuw model.

En dat is gelukt.

Effeffe Berlinetta

De Effeeffe Berlinetta is een handgemaakte auto en een ode aan de tijd van klassieke Ferrari’s en Lamborgini’s. Want eerlijk is eerlijk: daar verbleken de Aventador’s van vandaag toch bij? Vol met sublieme en luxueuze Italiaanse charme, hopen we snel een aantal van deze op de weg te gaan zien. In een wereld vol saaie en ongeïnspireerde auto’s, is dit natuurlijk een welkome aanvulling!

Menu
Total
1
Share