Met de Beam projecteer je jouw favoriete video op elke ondergrond!

Lifestyle

We kunnen tegenwoordig absoluut niet meer zonder internet. We chatten, we bellen en we kijken filmpjes. Van grappige faal filmpjes tot sappige speelfilms of Netflix. Nu denken we natuurlijk dat het met telefoon en tablet niet makkelijker kan. Even een filmpje kijken. Daar dachten ze bij Beamlabs anders over. Zij ontwikkelde de Beam. Een videoprojector die je in elk contact van een lamp kan schroeven. Geniaal!

beam

Screw it

Het apparaatje is vrij ingenieus in de vorm van een lampje gemaakt. Even in de lamp doen, stekker erin en dan even het knopje omschakelen. Via Bluetooth kun je het apparaatje connectie laten maken met Netflix, Youtube, AirPlay of een andere streaming dienst. Het kan zelfs aangesloten worden met je televisie. Zo kun je bijvoorbeeld je lamp op het plafond schijnen en dan lekker gaar liggen op de bank. Als je het vrouwtje wil verrassen, vraag je het apparaat een video af te spelen als ze thuis komt. Punten scoren!

Je hoeft overigens je lamp te vervangen, mocht je ‘m echt voor licht willen gebruiken. De Beam kan namelijk ook gebruikt worden als normale lamp.

beam 3

Beam me up!

Een minpuntje is wel dat de projector nog niet de beste kwaliteit heeft. Met een resolutie van 854 x 480 is het geen heel heftig beeld. Maar het begin is gemaakt, in ieder geval. Wij zijn zeer content over het idee. Het mooie van nieuwe ideeën is dat ze kunnen groeien en beter worden. Nog even wachten en je plafond is een groot beeldscherm. De prijskaart projecteert een bedrag van €499, een schappelijk prijsje voor zo’n apparaat. Ideaal voor vergaderzalen en scholen met de huidige kwaliteit. Wij gaan hem toch liever gebruik voor een ‘Netflix ‘n Chill’. Hij is trouwens beschikbaar voor zowel iOS als Android. Licht uit, Beam aan!

beam 4

beam 6

beam 8

beam 9

 

Total
0
Share