Hier is de online releasedatum van The Iron Claw

CREDITS: Max

The Iron Claw komt naar je beeldscherm. Hè hè.

Nadat de worstelfilm, met onder anderen Zac Efron en Jeremy Allen White, hoge ogen gooiden op het witte doek in december, komt-ie in mei naar jouw thuisbioscoop. Te zien via de streamingdienst Max.

Online release The Iron Claw 

The Iron Claw van regisseur Sean Durkin vertelt het waargebeurde verhaal van de gebroeders Von Erich. De broers die in de jaren ’80 gescheidenis schreven in de professionele worstelwereld. In deze intense wereld hebben de broers onsterfelijkheid opgebouwd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Onder meer doordat de successen op persoonlijk vlak werden overschaduwd door hun dominante vader en coach. Een perfect script voor een nieuwe succesfilm, zo blijkt.

The Iron Claw 
Foto: Max

Aardige cijfers

Want de cijfers liegen er niet om. Niet alleen de recensies, van critici en kijkers, zijn goed: ook de opbrengst legde geen windeieren. Met een budget van $15,9 miljoen werd er een brutowinst van $43 miljoen geboekt. Niet slecht voor een potje worstelen.

Naast Efron en Allen White komen ook namen als Harris Dickinson, Stanley Simons, Maura Tierney, Holt McCallany en Lily James voorbij. Genoeg redenen om 10 mei in je agenda te omcirkelen, dus. Maak jezelf hier alvast klaar met de trailer:

Source: