HOKA x The Hidden Characters: Tor Summit krijgt vleugje streetwear

CREDITS: HOKA

Het is ondertussen een simpel rekensommetje geworden: als een prestatiegericht schoenenmerk een beetje op de radar komt, wacht er altijd wel een samenwerking met een streetwearlabel.

HOKA maakt zichzelf daar tijdens de nieuwe samenwerking met het streetwear-label The Hidden Characters dan ook volledig schuldig aan. En dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg.

HOKA en The Hidden Characters geven een stedelijke twist aan Tor Summit

De merken hebben namelijk de Tor Summit opnieuw op de tekentafel gelegd en er een verfijnde twist aan gegeven. Met een modern zwart-wit bovenwerk en een ijzige zool zijn de hardloopschoenen gepromoveerd tot alledaagse schoenen. In de goede zin van het woord dan. Wij zouden de nieuwe Tor Summit Hidden Characters namelijk elke dag dragen. Om de stedelijke uitstraling nog meer kracht te geven mixt de Tor designelementen zoals premium nubuckleer, zigzagstikels, metalen oogjes en een rubberen spatdeel.

Foto’s: HOKA

 

HOKA laat zich zien in de streetwearwereld

Ondertussen zit HOKA in haar vijftiende jaar en probeert het de laatste tijd steeds meer lifestyle-ontwerpen uit te brengen naast de prestatiegerichte schoenen. Volgens directeur van lifestyleproducten, Travis Wiseman, is dat exact wat HOKA met de nieuwe samenwerking probeert duidelijk te maken. ‘Deze specifieke samenwerking met Hidden Characters is precies wat we willen: een stedelijke draai geven aan onze nieuwste wandelstijlen en HOKA’s prestatiegerichte innovatie met stijlelementen van street art, cultuur en community combineren.‘ Wat ons betreft zijn ze met vlag en wimpel geslaagd voor deze test.

Details van de Tor Summit Hidden Characters

De nieuwe Tor Summit Hidden Characters zijn ondertussen verkrijgbaar via de officiële websites van HOKA en The Hidden Characters. Voor €210  bind je de heerlijke schoenen aan je voeten. Een no-brainer als je het ons vraagt. Zeker wanneer je bedenkt dat de originele Tor Summit-sneakers voortdurend uitverkocht zijn.

Source:
HOKA
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…