Supercar op de baan: padelrackets van Lamborghini

CREDITS: Lamborghini

Padellen is een snelle sport. Qua het spelletje zelf, maar ook dagelijkse groei in aantal spelers. En wat voor merk springt dan op die hypetrein? Lamborghini.

Volledig in stijl brengt het supercarmerk een padelracketlijn op de markt. Het is een collab met de sportkenners van het Franse Babolat, en dat zie je terug.

Padelrackets van Lambo

Met Lambo’s vakkennis in de carbon fiber-wereld en Babolats expertise in racketsporttechnologie, is dit een ‘1’tje’ als er een padelrating opgeplakt mag worden.

Limited

Het eerste model uit deze samenwerking, de BL001, werd onthuld in de Lamborghini Arena in Imola. Dit racket heeft slechts een oplage van 50 stuks, en maakt gebruik van de state-of-the-art technologie van Lamborghini. Het stijve monocoque frame leggen de link naar het chassis van de Italiaanse supercars. Om het af te maken komt het racket in vijf verschillende Lambo-kleuren, waaronder Giallo Auge en Verde Viper.

Natuurlijk doet de CEO van Lamborghini, Stephan Winkelmann, ook zijn zegje: ‘De samenwerking met Babolat stelt ons in staat om onze koolstofvezeltechnologie naar een opwindende nieuwe arena te kanaliseren,’ tekent hij op. De BL001 is het startschot, en zeker niet de finishlijn. Babolat heeft al plannen voor de BL002 en Bl003 gesmeed om het padelracketassortiment uit te breiden. We zien de supercar-vibes graag terug tussen de glazen wanden.

Source: