Dit is wat je nodig hebt: een draagbare subwoofer

Lifestyle

Het fijne van een goed geluidssysteem is dat je de muziek niet alleen hoort, maar ook voelt. Een diepe bass trilt door je hele lichaam, waardoor je optimaal van de muziek kan genieten. Dit is iets dat een headset mist. Natuurlijk zijn er hele goede koptelefoons op de markt, maar nog steeds zal het nooit hetzelfde effect geven. En losse oortjes al helemaal niet. De dames en heren achter de Basslet Wearable Subwoofer moet dit geïrriteerd hebben en bewogen om naar een oplossing te gaan zoeken.

Basslet Wearable Subwoofer

Op Kickstarter vonden we ‘s werelds eerste pols-subwoofer en waren meteen enthousiast. Nou ja, eerder benieuwd, want aangezien het nog in de crowdfundingfase zit, hebben we het natuurlijk (nog) niet getest. Volgens de makers is het de ideale manier om de muziek écht te voelen. Letterlijk: feel the beat!

Het ziet er natuurlijk hartstikke stijlvol uit en het heeft een toffe functie. Het zou tof zijn als je er ook nog de tijd op zou kunnen zien of andere elementen van een smartwatch zouden integreren. Maar tot die tijd, is dit ook al heel erg vet.

Menu
Total
0
Share