Z4 Aurora, het meest geavanceerde entertainment systeem van dit moment

Een kleine vijftig jaar geleden waren de platenspeler en zwart-wittelevisie nog nummer één op het gebied van entertainment in de gemiddelde Nederlandse woonkamer. In die tijd leek er geen behoefte te zijn aan betere beeld- en geluidskwaliteit of meer gemak. Het is dan ook grappig om te zien dat het meest innovatieve entertainment systeem anno nu zo veel te bieden heeft, maar toch lijkt op een oude platenspeler. Met de XGIMI Z4 Aurora projector in huis kun je alles in je huis afspelen, op welk formaat dan ook, mét superkwaliteit geluid van Harman Kardon!

Smart projector

Of je nu een liefhebber van films, televisie, muziek of games bent. De Z4 projecteert het allemaal in hoge kwaliteit met een maximale  diameter van 300″ (7,62m)! Naast het streamen van 4k kwaliteit is het ook mogelijk om 3D beelden te bekijken, al is hier dan wel een bril voor nodig. De projector draait op een Android besturingssysteem en door apps te downloaden is het dus een ware entertainment systeem voor ieder huishouden. Het is alleen wel van belang dat je een grote lege muur en genoeg ruimte hebt om het beeld zo optimaal mogelijk te projecteren. En het blijft ten slotte wel een projector, dus voor de ultieme kwaliteit is het van belang om het te bekijken in een ruimte met niet te veel daglicht.

Harman Kardon

Het ingebouwde Harman Kardon geluidssysteem heeft een goede akoestiek en levert een belangrijke bijdrage aan de experience. De Z4 hoeft slechts met één kabel aangesloten te worden en kan verder draadloos gebruikt worden door een WiFi en/of Bluetooth connectie. Als je geen gebruik maakt van de apps dan kun je ook streamen met je smartphone, tablet of laptop. Het geluid kan bediend worden door gebaren uit te voeren boven het apparaat of met een bijgeleverde afstandsbediening.

Crowdfunding

De Z4 Aurora was erg populair op Indiegogo en het streefbedrag is dan ook met 600% overschreden. De backers van Indiegogo ontvangen het entertainment systeem deze maand. Het apparaat is vanaf $649 te bestellen en er zijn diverse accessoires voor beschikbaar. De Z4 Aurora is niet het enige entertainment systeem in zijn soort, maar onderscheidt zich door het Android besturingssysteem. Het is dus ook afzonderlijk van een smartphone, tablet of laptop te gebruiken!

Source :

IndiegogoESSENTIALS