Weekly Essentials #15 ‘Home office essentials’
De ene ochtend stap je de deur uit met twintig graden en de zon in je mik. De volgende dag ligt er een berg sneeuw aan je voeten. Weliswaar met windkracht tien langs onze wangetjes en temperaturen die onder de nul schieten. Desperate times call for desperate measures. Dagelijks staan er nieuwe Essentials online op Manify waar je écht wat aan hebt. Met een wekelijkse update van een aantal opvallende Essentials, weet je nu zeker dat je niks hoeft te missen. Van truien tot interieur en van drank tot schoenen. Alles wat je zoekt, wat je wilt en trending is, vind je hier…

“A selection of our weekly wannahaves.”

Home office essentials

Thuiswerken is hot en daar valt zeker wat voor te zeggen. Je kan thuis je eigen ding doen, zoals je privéleven een boost geven. Thuiswerkers zijn productiever en efficiënter dan werknemers die de hele dag op kantoor zitten. En wat te denken van de flexwerkplekken waar je even door kan knallen als je het thuis beu bent?

Door de vele online communicatiemiddelen is het nog nooit zo makkelijk geweest om op afstand te werken. Ben je al een freelancer of werk je vaak thuis? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om een aparte ruimte in je huis te creëren. Een ruimte waar je productief kan werken en jezelf kan concentreren. Om het thuiswerken niet te onderschatten dien je wel over de juiste benodigdheden te beschikken. En daar zijn wij voor. We hebben een aantal essentials voor je uitgekozen die van jouw thuis een waar ‘Home Office’ maken.

1. Het bureau

Om te beginnen moet je iets hebben om aan te werken, of terwijl: een bureau. En met dit bureau van Müller Möbelwerkstätten maak je van jouw huis je eigen flexwerkplek. Met het ontwerpen van dit bureau is nagedacht over die mensen die klein wonen, maar niet hun werk willen doen aan de eettafel. Gelukkig is dit inklapbare bureau ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur.

Shop via Fonq.nl | €698

2. Een ergonomische bureaustoel

We hebben dit al wel eens eerder benadrukt waarom dit zo belangrijk is. In een bureaustoel moet je investeren en zeker niet op bezuinigen. Een slechte houding kan je fysieke problemen voor het leven opleveren. En dat is het laatste wat je wil. Deze versie van Bens is uitermate geschikt om een aantal uurtjes achter elkaar te vertoeven, als er doorgewerkt moet worden.

Shop via bol.com | €237

3. Een standaard voor je monitor

Je desktop of laptop op ooghoogte is het beste voor je. Daarom is een monitorstandaard de perfect oplossing. Ga voor een clean, multifunctioneel standaard waar je geen spijt van zal krijgen. Zoals deze van Pallo. Die, naast zijn stijlvolle uitstraling, handig is doordat je jouw apparatuur kan opladen.

Shop via Hunting for George | €162

4. Een muismat

Waarom zou je jouw vrolijke vriend die je helpt om alles aan te klikken wat je wil, een lelijke thuishaven geven? De muismat met die foute foto van vroeger mag weg. Ga voor een leren muismat waar je jaren plezier van hebt. Geloof ons, het is een toevoeging op je bureau.

Shop via bol.com | €39,95

5. Een waterkan

Dehydratie is voor jou uit den boze, dus je zorgt ervoor dat je altijd water tot je beschikking hebt. En dan het liefst met een beetje stijl. Daarom is een mooie waterkan voor op jouw bureau helemaal geen slecht idee. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar daar is dit artikel dan weer voor. Warm water doen we niet aan, want deze waterkan van Emsa houd je water ook nog eens koel.

Shop via bol.com | €41,95

6. Een notebook cover

Een notebook kun je overal krijgen, maar in veel gevallen zijn die niet zo stijlvol. En als een notebook stijlvol is van zichzelf zal die niet goedkoop zijn. Een degelijke notebook cover hoef je maar één keer aan te schaffen en je zit gebakken. Zo schrijf je jouw notities altijd op met flair.

Shop via Fonq.nl | €49,90

7. Een desktop

Niets, maar dan ook niets, is belangrijker dan de desktop in deze lijst. Want op je desktop ga je het toch allemaal waarmaken. Hier ga je jouw grafische skills op uitoefenen of je brute content op maken. Dan wil je wel een computer die helemaal één met jou is. En niemand anders dan Apple snapt dat als geen ander. Wat meewerkt is dat Apple ook meedenkt aan jouw interieur, dus zo’n desktop doet niets af aan de stijl van je interieur.

Shop via bol.com | €2420

8. Een speaker

Muziek gaat je helpen om je productiviteit te verhogen en houdt de dag gewoonweg leuk. Het geluid wat uit je desktop komt is niet goed genoeg. Je gaat jouw liedjes afspelen door middel van een goede speaker. Sonos gaat je helpen om jouw favoriete muziek helder te beluisteren.

Check out in Essentials!ESSENTIALS