Op deze leeftijd ervaar jij de beste seks van je leven

Ouder worden is nooit leuk, maar het heeft veel voordelen. Vooral veel seksuele voordelen. Juist ja, vandaag gaan we het hebben over seks. Er zit namelijk een gemiddelde leeftijd verbonden aan goede seks. Zo blijkt dat je op een bepaalde leeftijd de beste seks van je leven hebt. Dit gebeurt niet in je studententijd waar je geregeld met dronken dispuutmeisjes de koffer in duikt.

Op het seksuele hoogtepunt moet je wel even wachten, maar dan heb je ook wat. Het online platform Happify is de boel gaan onderzoeken en kwam terug met een aantal interessante antwoorden. Zij hebben het aan de echte experts gevraagd; de mensen tussen de 50 en 60 die al de nodige onder-de-lakens-ervaring hadden.

beste-seks-op-deze-leeftijd-1

Leeftijd beste seks

Is de spanning al een beetje opgebouwd? Dan kunnen we het verassende antwoord onthullen. De leeftijd waarop je de beste seks van je leven hebt is 46 jaar! Zes-en-veer-tig jaar. Iemand die dit zag aankomen?

Niet elk stel van deze leeftijd heeft de beste seks, er moet namelijk wel wat voor gedaan worden. Stellen die één keer in de week seks hebben, zijn gemiddeld het gelukkigst. Wel de moeite waard om een halfuurtje in de week voor uit te trekken, toch?

Het is wel zaak dat dit seks met je vaste partner is. Zo kan je maximaal profiteren van deze leeftijd en de voordelen. Namelijk 50% van de koppels heeft de beste seks gehad met hun huidige partner. Stap je na je 46e ergens over op een ander liefje, zal je op de blaren moeten zitten en settelen met slechtere seks. Zorg er dus voor dat jij je prooi ergens op 45 jarige leeftijd vangt. Zo verzeker je jezelf van de beste seks van je leven. Voorbereiding is key. Bouwen aan je toekomst!

beste-seks-op-deze-leeftijd-2

 

Total
1
Share