Onderzoek wijst uit: Porsche-rijders hebben de beste seks

Seks in de auto. Voor jou nog een natte droom of al de klamme waarheid? Ook al is het ietwat krap en onhandig, toch willen, én doen, we het allemaal weleens. Nu blijkt dat het merk waarin jij rondrijdt ook nog eens invloed heeft op je seksleven. Dit vertelt het onderzoek van de erotische gemeenschap ‘JOYclub’. Deze gemeenschap heeft een enquête opgesteld en die is ingevuld door zo’n 5000 leden.

Automerken en seks

Een Porsche is een auto voor alfamannetjes. Niet mis mee, we gaan er zelf er goed op. En ook op gebied van pompen komt het Duitse automerk goed voor de dag. Of course.

seks auto, Onderzoek wijst uit: Porsche-rijders hebben de beste seks

Porsche on top

Zo’n tweederde van de Porsche-rijders blijkt namelijk gelukkig of zelfs zeer gelukkig te zijn met hun seksleven. En alsof dat niet genoeg is, hebben de Porsche-eigenaren ook nog het vaakst seks in de auto. Nu maar hopen dat het een Cayenne is, en geen 911. 

We vinden het niet gek hoor, dat Porsche hier als winnaar uit de bus komt. Als je een automerk zou moeten opnoemen op het gebied van seks en auto’s, dan is het voor ons toch wel meteen Porsche. Maar, ik hoor je denken: hoe zit het dan met de andere merken?

Mercedes en Volvo

Rijd je een Mercedes of Volvo? Dan heb je zeker geen reden tot klagen. Deze twee merken staan respectievelijk op nummer twee en drie in de lijst. Rijd jij rond in een auto van het Duitse merk, dan mag je vanaf nu nooit meer een zeurend woord zeggen over seks. Want Mercedes-rijders doen het relatief vaker. De chaffeurs van Volvo zijn daarentegen weer wat meer tevreden met de seks die ze hebben. En zoals een oud gezegde luidt: kwaliteit boven kwantiteit.

Seat en Skoda

Niet schrikken s.v.p..

Het kán zijn dat je met een Seat of Skoda onder je kont, niet echt lekker gaat in de avonduurtjes. Onder de Seat-rijders is slechts 41,7 % tevreden met hun sekspartijen. Ook de Skoda-rijders gaan niet erg lekker: 45% van de ondervraagden is tevreden. Meer dan 20% zegt zelfs dat ze seksueel depressief zijn. Ai.

Is het dan écht zo dat het merk dat je rijdt een vergroting is van de penis? Of durven de mensen met een luxe automerk gewoonweg de waarheid niet onder de ogen te zien?

seks auto, Onderzoek wijst uit: Porsche-rijders hebben de beste seks

Zelfbevrediging

Er zijn natuurlijk altijd speciale gevallen. En dat kon in dit geval geen ander automerk zijn dan Tesla. De chauffeurs die fan zijn van Elon Musk, zijn bijzonder tevreden over hun seksleven. Alleen er is een kanttekening: de partner ontbreekt. Tesla-fans zijn goed in zelfbevrediging.

De stekkerdoos-rijders kunnen niet tippen aan de mensen die in een Mini rondrijden.  Zo’n 73,6% zorgt ervoor dat ze letterlijk en figuurlijk zelf aan hun trekken komen.

Favoriete posities

Een interessant gegeven om over na te denken als je de volgende keer bij iemand instapt: de standjes. De favoriete plekjes om seksuele handelingen uit te voeren in de auto zijn: de achterbank, op de motorkap of op de voorstoelen. Redelijk voor de hand liggend, maar veel meer posities zijn er dan ook niet.

Opvallend genoeg vinden zowel mannen als vrouwen het interessant om de auto te gebruiken als speeltuin. 85% zegt zelfs dat het al eens eerder is voorgekomen.

Welk merk en vooral wat voor soort auto/busje we missen is de Volkswagen Transporter. Zo’n hip busje waarmee je een Eurotrip kan maken of door Nederland kan crossen met je vriendin. En qua grootte en vibe ideaal voor een potje bolderkarren. Toch?

seks auto, Onderzoek wijst uit: Porsche-rijders hebben de beste seks