De 5 favoriete seksstandjes van vrouwen

CREDITS: Bigstock

Uit de Kamasutra valt allerlei inspiratie te halen wat betreft seksstandjes. Van dierennamen als ‘de dolfijn’ en ‘de schildpad’ tot posities die we nooit durven te proberen, het is allemaal te vinden in het heilig boek der seksstandjes.

Iedereen is anders en daardoor vindt ook iedereen iets anders fijn. En omdat vrouwen soms nogal lastig te polsen zijn, gingen wij op onderzoek uit. Dit zijn de vijf favoriete seksstandjes van vrouwen.

De 5 favoriete seksstandjes van vrouwen

seksstandjes
Foto: W R

Seksstandje 1: Doggy

Doggystyle is een van de meest favoriete seksstandjes onder mannen én vrouwen. Voor vrouwen is het voordeel van deze positie dat de man op deze manier heel diep naar binnen komt. Daarnaast wordt door dit standje ook haar G-spot geprikkeld. Voor de vrouw dus win-win.

Seksstandje 2: Cowgirl

Ook vrouwen vinden het fijn als de girl on top zit. Hierbij kan zij zelf het tempo, ritme en bewegingen bepalen en heeft ze volledige controle. Het is dan ook vaak de favoriet van de dominantere dames.

seksstandjes
Foto: Bigstock

Seksstandje 3: Missionaris

Hét standje dat je in films altijd voorbij ziet komen en een grote publieksfavoriet onder de vrouwen is: missionaris. Veel vrouwen vinden het fijne aan dit standje dat ze hun bedpartner kunnen knuffelen en in de ogen aan kunnen kijken. Daarnaast is deze positie ook ideaal voor vrouwen die wel eens pijn hebben tijdens de seks. Het missionarisstandje is dan perfect om het zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Seksstandje 4: Reverse-cowgirl

Ook bij reverse-cowgirl is de vrouw aan de leiding. Het enige verschil met het seksstandje cowgirl, is dat de vrouw, zoals de naam al doet vermoeden, achterstevoren bovenop zit. Voor vrouwen is dit fijn omdat ook hier de penis weer diep naar binnen kan en zij zelf de bewegingen, tempo en het ritme zelf kan bepalen.

Seksstandje 5: Lepeltje lepeltje

Dit is het ideale standje voor op de luie zondagochtend inclusief kater. Hierbij dus geen moeilijke of lenige houdingen, maar gewoon zoals de naam al zegt, lepeltje lepeltje. De vrouw en de man liggen tijdens dit standje beiden met het gezicht zelfde kant op, hierdoor hoeven jullie elkaars ochtendadem dus niet te ruiken. Mocht je daar niet op zitten te wachten. Daarnaast kan hierbij de vrouw als ze echt moe is gewoon rustig blijven of eventueel een beetje meebewegen voor het ritme.

seksstandjes
Foto: Womanizer WOW Tech
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet Γ‘lles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…