4 manieren om het langer vol te houden in bed

CREDITS: Pexels | W R

We’ve all been there. Met pijn en moeite heb je haar in bed gekregen en dan is het feest binnen drie minuten afgelopen. Geen pretje. Voor jou niet, maar ook zeker niet voor haar. Soms heb je het gevoel dat je al gaat klaarkomen voordat je kleren uit zijn. Mocht je die fase toch wel hebben gehaald, dan kom je waarschijnlijk al meteen als ze begint te kreunen. De teleurstelling die je op het gezicht ziet van je meisje breekt je hart.

Té snel klaarkomen is history

Laten we voorop stellen dat je niet de enige bent. Er is geen man op de wereld die de controle nog nooit is verloren. Het kan voor een man als een vernedering voelen. Tenzij jij je meisje niet het allerbeste gunt, maar daar gaan we niet vanuit.

Bij 90% van de mannen die snel klaarkomen is het geen medisch probleem, maar kan je het zelf oplossen. En daar helpen wij een handje bij. Al moet je dat laatste niet letterlijk nemen natuurlijk.

klaarkomen

Wedstrijdvoorbereiding

Voor je aan the big game begint kun je al een aantal dingen doen om vroege ejaculatie te voorkomen:

Een lege blaas zorgt voor blije hersenen

Ga altijd plassen voordat je seks hebt. Als deze jongen nog volzit, denken je hersenen dat je wil klaarkomen omdat je moet pissen. Je mag van ons zelfs gaan plassen na het voorspel. Wel even navragen bij de dame in kwestie of dat wel gewaardeerd wordt.

Een goed begin is het halve werk

Als je jezelf kent, en je vindt dat je te snel klaarkomt, dan moet je meer aan voorspel doen. Als je tijdens het voorspel je meisje al klaar kan laten komen, geeft dat jezelf ook tijd om tot rust te komen. Neem de tijd als het geen vluggertje is. Verken haar lichaam met alles wat je hebt.

Draag een condoom

Dit is geen rocket science, maar waarschijnlijk doe je het niet. Natuurlijk voelt seks lekkerder zonder condoom. Alleen als we het hebben over langer volhouden in bed dan is een connie een goede optie.

Kama Sutra for the win

Een van de kernpunten waarvoor Kama Sutra is gemaakt is een uitgesteld orgasme. Dit is vaak beter en meer bevredigend dan een quickie. De technieken van Kama Sutra zijn perfect om te trainen zodat je het langer vol kan houden in bed.

Dat je een techniek van Kama Sutra leert wil niet meteen zeggen dat je spiritueel moet worden. Het is juist een oproep om langzaam seks te hebben met je chick. Je moet niet hopeloos gaan lopen rammen met je geslachtsdeel. Daar wordt niemand vrolijk van.

Eén voorbeeld is om bij de eerste penetratie je zaakje voor de volle drie seconden daar te houden. Dan haal je ‘m rustig aan terug en daarna weer drie seconden erin. Die slag herhaal je enkele minuten. Daarna begin je met het tempo geleidelijk te verhogen. De volgende minuten houd je twee minuten aan per slag. Tenslotte ga je over op één slag per seconde. Zodra je denkt dat je gaat komen – maar je wil nog niet – dan kun je het tempo weer verlagen naar drie seconden per slag. Gegarandeerd plezier voor beiden.

Meer inspiratie nodig? Dit kleine wonderboekje gaat je seksleven beter maken:

klaarkomen, 4 manieren om het langer vol te houden in bed
Foto: Dainis Graveris

Geef de extra aandacht die ze verdient

Als je het te warm krijgt onder je voeten en denkt aan klaarkomen, trek ‘m dan gewoon even terug. Laat je penis even geen prikkels voelen en focus jezelf volledig op haar. Zo heb jij weer controle en krijgt zij de aandacht die ze verdient.

Als je een gentlemen bent dan geef je haar al veel aandacht. Een sekspartij bestaat namelijk uit twee personen, soms drie, die evenveel recht hebben op plezier. Zij kan er niks aandoen als je te snel klaarkomt. Zie het dus als een kans om niet te snel klaar te komen en geef haar wat extra aandacht. Zij is dan he-le-maal gelukkig en jij hebt er ook plezier van. Want geef toe, zo slecht is beffen niet hé?

Pak ‘m zelf beet vóór het klaarkomen

Mocht je écht voelen dat je begint te komen en je bent pas 30 seconden bezig bent, dan hebben we nog één oplossing voor je. En die gaat bij de naam Grab & Squeeze. Op het moment suprême trek je jouw meneer terug en begin je in de eikel te knijpen. Dit doe je met je duim en wijsvinger. Druk erop totdat een verdovend gevoel aankomt en je het ‘klaarkom-gevoel’ hebt weggedrukt. Dit duurt zo’n vijf tot zeven seconden. Druk stevig, maar doe jezelf zeker geen pijn.

Met deze manieren zul je nooit meer té snel klaarkomen. Hoe snel té snel is, lees je hier.

klaarkomen, 4 manieren om het langer vol te houden in bed