10 veel voorkomende leugens die vrouwen zeggen tijdens de seks

CREDITS: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

Een nachtelijk avontuurtje overkomt – gelukkig – ons allen. Soms is het met een vriendin, scharrel, kennis of soms zelfs met een wildvreemde na het stappen. Tegenwoordig is het enorm gemakkelijk om een avond met een dame door te brengen. Dit komt mede door de talloze datingapps en social media.

Helaas, komen dan ook vaak leugens om eigen bestwil voor. Tijdens of na de seks worden er natuurlijk woorden gewisseld. Soms krijg je te horen hoe goed bent en dat ze nog nooit zoiets eerder heeft ervaren. De vraag is alleen: is dit de waarheid of zijn het leugens?

Deze 10 leugens vertellen vrouwen vaak tijdens de seks

Net als mannen kunnen vrouwen ook aardig een potje liegen. We liegen namelijk allemaal weleens. Er bestaat letterlijk niemand die nooit heeft gelogen. Ook tussen de lakens. Dit zijn de meest voorkomende leugens die vrouwen tijdens of na de seks zeggen.

leugens
Foto: Dainis Graveris

1. Ik hou van je

Een vrouw gaat helemaal op in het moment. Het komt voor dat ze uit haar slof schiet en zegt: ‘Ik hou van je’. Als ze het voor de eerste keer zegt tijdens de seks moeten er alarmbellen gaan rinkelen. Misschien jaagt het je weg, misschien vind je het leuk om te horen. Maar ga er maar vanuit dat dit vaak nóg niet oprecht is.

2. Ik heb nog nooit zo’n grote gezien

Wellicht ben je echt groot geschapen en verras je haar met je jongeheer. Maar er is een grote kans dat ze dit zegt om je goed te laten voelen. Ze zegt het uit respect, dus zo erg is het niet. Je mag van ons concluderen dat ze écht nog nooit zo’n grote heeft gezien. Steek die maar in je zak.

3. Oh ja, dáár, dat is dé plek

Chapeau je bent goed bezig. Je weet waar je mee bezig bent. Althans dat denk je al snel. Eigenlijk geeft de dame in kwestie vaak aan dat je ietsje naar voren of wat dieper kan. Goed is namelijk niet goed genoeg op het gebied van geslachtsgemeenschap.

4. The best I ever had

Je bent de beste die ik ooit heb gehad. Dat haar ex nét iets beter was gaat ze natuurlijk niet vertellen. Nogmaals, het is puur uit respect, ze wil je ego natuurlijk niet aantasten. Ze probeert jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Daarom kan je het zien als een positief iets.

5. Ik ben zojuist klaargekomen

Ja het is waar: een orgasme faken is niets nieuws en het blijft een dingetje. Je hebt het waarschijnlijk niet door, maar vrouwen faken het vaker dan je denkt. Transparantie is key. 

leugens
Foto: Alexander Krivitskiy

6. Love the dirty talk

Dirty talk is niet bij elke vrouw geliefd. Ook al zeggen ze zo nu en dan dat ze er helemaal gek op zijn. Sommige vrouwen houden daadwerkelijk van dirty talk, maar niet alle vrouwen houden van een vies en seksueel getint gesprek.

7. Supersexy als je klaarkomt

Laten we eerlijk zijn, je trekt waarschijnlijk niet de meest charmante kop als je klaarkomt. We zijn helaas geen Brad Pitt. Als ze zegt dat je sexy bent als je klaarkomt, dan heeft ze iets goed te maken.

8. Oh, dit had ik echt niet verwacht

De avond escaleert en voor je het weet is de avond onder de lakens geëindigd. Ze had het natuurlijk niet verwacht, maar toevallig heeft ze wel alles netjes bijgehouden. Grote kans dat ze haar mooiste lingeriesetje heeft aangetrokken. Misschien had ze het toch wél verwacht?

9. Ik denk altijd aan jou tijdens de seks

Ze gaat je natuurlijk niet vertellen dat ze aan Michael B Jordan denkt. Geen stress, laten we eerlijk zijn, onze fantasieën vertellen wij ook niet direct aan onze bedpartner.

10. Je bent de befkoning

Wat jij met je tong kan, heeft nog nooit iemand bij haar gedaan. Behalve alle voorgaande bedpartners waarschijnlijk. Als ze dat eerlijk zou vertellen dan is de lol er vanaf. Daarom ben jij degene met geweldige tongmoves. Proficiat you’re the best.

leugens
Fotot: Dusan Jovic
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…