Studie wijst uit: deze penislengte laat een vrouw het vaakst klaarkomen

CREDITS: Bigstock

De één is wat groter geschapen dan de ander. Er lopen geluksvogels rond met een flinke komkommer in de broek. Toch hoor je vrouwen vaak zeggen: ‘Het maakt niet uit hoe groot de penis is, het gaat erom wat een man ermee kan.’ Dat kan een geruststelling voor je zijn, maar toch kan je jezelf er onzeker over voelen. Om erachter te komen welke penislengte een vrouw het vaakst laat klaarkomen startte Big One Dating een onderzoek op.

Ideale penislengte: deze grootte laat de meeste vrouwen klaarkomen

De resultaten van het onderzoek zullen voor sommigen onder ons als een bom inslaan: size does really matter als het aankomt op laten klaarkomen. Het bedrijf heeft 4.761 vrouwen gevraagd naar de laatste vrijpartij. Ze stelde twee pikante vragen: Wat was de penislengte? En ben je klaargekomen?

Wat blijkt? Het magische getal is twintig. Twintig hele centimeters. 44 procent van de vrouwen kwamen namelijk klaar bij mannen met die penislengte. Even een stukje context; twintig centimeter is ongeveer de breedte van een A4-papier.

Check ook: Deze voedingsmiddelen zijn goed voor je jongeheer

penislengte
Foto: Dainis Graveris

Hoe groter, hoe beter (tot op een zekere hoogte)

De onderzoekers zijn erachter gekomen dat hoe groter penis is, hoe vaker de vrouwen klaarkomen. Maar tot op een zekere hoogte. Het genot van vrouwen nam namelijk af naarmate de penis groter was bij een man. Zo kwam ‘slechts’ 30 procent van de vrouwen klaar bij mannen met een penislengte van 28 centimeter. Ter vergelijking: bij mannen met een penislengte van 12,7 centimeter kwamen 31% van de vrouwen klaar.

Als je klein geschapen bent kun je nog steeds jouw vriendin, scharrel of onenight-stand laten klaarkomen. Dat blijkt uit een opvallend resultaat uit het onderzoek. 13% van de vrouwen gaf namelijk aan dat ze zijn klaargekomen bij mannen die een penislengte hebben van 1 inch (omgerekend 2,54 cm). Er is dus nog hoop…

Maak je niet druk om de penislengte, maar om je skills

Dit onderzoek bevestigt dat mannen met een grote penis vrouwen dus wel degelijk vaker klaar laten komen. Daartegenover staat wel dat ook mannen met een kleine penis vrouwen kunnen laten klaarkomen. Het gaat er dus om dat je werkt aan je skills in bed. Daar zal je ook prioriteit moet liggen: maak je niet druk om jouw penislengte, maar om je bedskills.

Check ook: 4 natuurlijke manieren om je seksleven te verbeteren

penislengte, Studie wijst uit: deze penislengte laat een vrouw het vaakst klaarkomen
Infographic: Big One Dating