Online dirty talk: zo word je een pro in sexting

CREDITS: Unsplash | Charles Deluvio

Sexting is een begrip waar iedereen zich wel eens schuldig aan heeft begeven. Gewoon tussendoor op het werk, als je in de auto zit of als je ’s avonds al in bed ligt en jij het zelf uiteindelijk mag afmaken. Allemaal leuk en aardig, maar die rode oortjes zijn er niet voor niets. Het fenomeen telefoonseks kan zorgen voor ongemakkelijke situaties. Dat is eigenlijk nergens voor nodig, want als je het goed doet worden jullie er allebei blij van. En geil natuurlijk.

Sexting done right: zo word je een pro

Het eenmaal bezig zijn met sexting is niet zo moeilijk en je gooit dan ook de heetste verhaallijnen eruit. Maar hoe kan je nou het beste beginnen en eindigen? Het belangrijkste is dat je de stappen volgt waardoor zij niet zomaar voor verassingen komt te staan.

1. Start langzaam

Stuur nou niet meteen een dick pic nadat je haar hebt gevraagd hoe haar sollicitatiegesprek was gegaan. Dat werkt niet. Niet dat je machtige vlees-sabel niet indrukwekkend genoeg is om haar aandacht te trekken. Het is meer dat ze juist geïnteresseerd is in jou dan jouw speciale pakketje. Uiteindelijk wil ze hem natuurlijk wel zien, maar begin eerst gewoon lekker met wat casual geflirt. Pak het aan alsof je in een kroeg staat te kletsen. Daar hang je ‘m ook niet direct uit je broek. Of wel?

2. Vind de juiste balans

Dan is het tijd om er wat stiekeme uitspraken in te gooien, je gaat het vuur geleidelijk aanmaken. Dit doe je door beetje bij beetje grenzen te verleggen. Wees niet bang om gespannen te zijn. Je bent geen gesprek aan het voeren met je moeder, je probeert een warme, intense sfeer neer te zetten met de vrouw waarmee je appt. Voel je zeker vrij om wat grappen erin te gooien om te ontdekken of zij er ook zin in heeft.

Vergeet niet dat het in deze situatie nog acceptabel is om om vergeving te vragen en terug te krabbelen wanneer je merkt dat ze er geen behoefte aan heeft. Dit merk je meestal door het wat korter reageren, reageren met alleen maar directe grappen of alleen ‘haha’ te sturen. Of je gewoon helemaal te negeren, dat is natuurlijk helemaal een duidelijk signaal.

3. Kalibreer haar reacties

Wanneer je merkt dat ze er wel voor in is, komt het moment dat je het niveau van erotiek en intimiteit wat mag verhogen zonder dat je meteen als creep overkomt. Je hoeft je hierbij niet ongemakkelijk te gaan voelen. Als je merkt dat ze een beetje vertraging lijkt te hebben, ga dan een beetje terug. Je hoeft niet helemaal te stoppen maar je mag de intensiteit wat meer oproepen. Denk twee stappen vooruit, één stap terug. Als ze zich ongemakkelijk voelt, is het tijd om de pauze in te slaan. Als je een opmerking laat vallen die kan worden geïnterpreteerd als zowel casual als sexting, en ze neemt de sexting route: go for it!

sexting, Online dirty talk: zo word je een pro in sexting

4. Wees voorzichtig met foto’s

Ja, volgens mij begrijp je dit onderhand wel, want wat op het digitale web komt te staan blijft er ook voor altijd! Ongeacht hoe trots jij bent op hoeveel tijd jij hebt besteed in de sportschool, je wilt niet later op Google terecht komen waarbij jouw fluit uiteindelijk voor iedereen te zien is. Als je dan écht zo gek wilt zijn met het sturen van een foto, laat je je gezicht dan gewoon buiten beeld.

Bedenk je ook dat niet alle vrouwen behoefte hebben aan meteen een stijve snikkel op haar beeldscherm. Ga daarom eerst goed om met woorden en daarna kan er altijd nog een foto gestuurd worden. Vraag haar daarom eerst (in dirty talk, ofcourse) of ze ‘m wilt zien en stuur ‘m daarna pas. Zo hoeft ze niet meteen voor verassingen te komen staan. En misschien als je een beetje gelukt hebt, heeft zij ook nog een leuke foto voor jou in petto.

5. Eerlijkheid

Je moet nooit iets beloven in een sext-sessie die je in het echte leven niet waar kunt maken. Eerlijkheid duurt het langst, want als het moment dan toch daar is, zal ze er uiteindelijk achterkomen. Wees vrij om heel beschrijvend te zijn, omdat je natuurlijk alleen met woorden werkt en er geen fysiek contact is. Vrouwen kunnen net zo dirty zijn als mannen, maar over het algemeen willen ze gewoon een man hebben met wat verstand van seks. In andere woorden: slim, shockerende, vuile praat zal haar helemaal omver blazen.

6. Laat het gebeuren

Sexting is als een voorspel, waarbij je daarna het échte werk wilt gaan doen. Als je ver van elkaar af woont, moet je je er helaas maar bij neerleggen en hopen dat ze een andere keer wel geïnteresseerd is. Wanneer het moment inderdaad daar is dat ze belangstelling toont, pak je je kans en kies je een dag uit dat je met elkaar kunt gaan vozen. Maar wanneer je in dezelfde stad woont, wordt het tijd om het gesprek naar je mannelijke behoefte te sturen.

Zeg haar dat je niet kan wachten om haar nu te zien en alles te doen wat God verboden heeft. Het belangrijkste is dan om altijd naar haar toe te gaan. Als je dit niet doet, wordt de stap voor haar (nog) groter en ziet ze zichzelf als een ‘callgirl’, wat geen enkele vrouw wilt. Althans, niet op de eerste date…

sexting