Lustopwekkend voedsel

CREDITS: Shutterstock

Een date of doodnormale borrel waarvan je hoopt dat hij maar op één plek eindigt; tussen de lakens. Voedsel waarvan zij net iets meer zin krijgt, voedsel waarvan jij net iets meer zin krijgt. Voedsel waarvan je one-date-stand iets harder naar je bed rent. Het bestaat! We introduceren:

Lustopwekkend voedsel!

Hoe krijg je het voor elkaar? Heel simpel. Zet hem of haar een overheerlijk dinertje met deze ingrediënten voor! Allemaal voor een mogelijk bevredigend eindresultaat.

Knoflook

Stinken vs. lust. Waar gaan we voor? Ik zou zeggen, een subtiele middenweg. Knoflook is perfect om de gezamenlijke opwinding naar een ander niveau te tillen. Hoezo dan? In knoflook zitten zwavelhoudende stoffen en anti-oxidanten welke bieden een stimulerende en opwekkende werking hebben. Nog een pluspunt is dat knoflook zorgt voor een betere bloedcirculatie en wat ook weer verdere gevolgen heeft…

Natuurlijk, oesters

Deze zijn natuurlijk al heel lang bekend bij iedereen, maar mocht je onder een steen hebben geleefd, de uitleg.. Met dank aan de hoge concentratie fosfor, die zich bevindt in de oesters, werken ze als geen ander als lustopwekkend voedsel. Daarnaast zijn oesters ook nog eens licht verteerbaar en hierdoor perfect als je nog een lange, vermoeiende nacht in de planning hebt. Een ideale plek voor oesters is The Harbour Club, lekker samen slobberen gaat daar pri-ma!

Watermeloen

Het eten van watermeloen maakt, volgens onderzoek, stoffen in je vrij die het zelfde effect op je hebben als viagra! Meer hoeven we niet te zeggen lijkt me?

Selderij

Laat je grootmoeder groentesoep maken, want daar zal zeker selderij in zitten. Ga na het eten snel weg en zorg dat je samen met je meisje bent. Selderij bevat namelijk androsterone, een geurloos hormoon dat via mannelijke transpiratie lustopwekkend werkt bij de dames.

De koningin onder de groente: Asperge

Ze dragen niet voor niks de bijnaam ‘wit goud’. Asparagiczuur is een wondermiddel. Nadat het vermoeidheid bestrijdt, wat later in de nacht goed van pas kan komen, heeft het zuur een lustopwekkende werking. Maar.. niet te enthousiast. Teveel asperges zorgen voor een onverschilligheid die je niet wilt bereiken. Geen voor- hoofd- en nagerecht gebaseerd op asperges dus!

Tomaten

Dit is een lesje van de enige echte Don Juan die tot ver in zijn pensioen seksueel actief bleef. Mix je tomaten met wat basilicum nadat je de tomaten vermalen hebt en drink dit op als aperitiefje. Drink deze op in kleine slokjes en wacht tot het sap je erogene organen bereikt..

Chocolade

Dat chocolade lustopwekkend is, is voor vele ook al bekend. Vroeger werd het eten van dit magische goedje zelfs verboden in kloosters, omdat ze dachten dat het een onbeheersbare zin in seks zou veroorzaken. Cacao bevat een stofje dat, net als cafeïne, je een opwekkend en ontspannend gevoel geeft. Als je vele kilo’s chocolade zou eten, zou dit zelfs hetzelfde effect kunnen hebben als cannabis!

Banaan, is ‘ie weer

De banaan wordt de laatste maanden meer gehyped dan ooit en wij gaan hier nog even vrolijk mee door. Bananen zorgen niet alleen voor energie (altijd handig) ook bevatten ze vitamine B, kalium en magnesium. Heel leuk, maar dat ze aan dit rijtje zijn toegevoegd is omdat Bromelia Enzym bevatten, een stofje wat het mannelijke libido verhoogt.

Kort samengevat / al met al / dus: begin met een aperitiefje van tomatenstap en selderij, kies voor een hoofdgerecht bestaande uit oesters met asperges en knoflooksaus en sluit af met watermeloen een bananensorbet met chocolade. Succes gegarandeerd!

Total
1
Share