i.Con geeft je de glasharde statistieken over jouw bedprestaties

Er is een nieuwe manier van zelfpromotie en ego boosten. Je kunt nu keiharde niet te vervalsen statistieken over jouw performance in bed verzamelen. Runkeeper en smartwatches schieten toch te kort als het aankomt op seks. Maar cijfers liegen niet en de waarheid scoort. Daarom komt i.Con met een heuse fit-bit voor je lul!

One (cock) ring to rule them all..

De Britste condoomfabrikant British Condoms zag er wel heil in. Iedereen wil tegenwoordig weten hoeveel kilometer hij wandelt, wat er aan calorieën wordt verbrandt en of het indrukwekkend is. Heb je na een harde work out of hardloopsessie bragging rights verdient? En dan natuurlijk delen hè, misschien zegt iemand wel ‘verbluft‘!!

Dus komt het Britse bedrijf met een door hen ontwikkelde Smart Condom. En laat je niet misleiden door de naam, dit is eigenlijk een cock ring.

 

I.Con

Smart Condom I.Con

De tracker werd vorig jaar aangekondigd en stelt de gebruiker in staat om bed prestaties te meten. Bijvoorbeeld het aantal verbrande calorieën, de duur van de vrijpartij en de gemiddelde temperatuur van de huid. Momenteel wordt er gekeken of de i.Con ook het aantal verschillende standjes bij kan houden. Hoe zou dat getest worden..?

De I.Con is waterdicht en nauwelijks voelbaar volgens de fabrikant. We hebben dit echter nog niet zelf kunnen ondervinden. In de ring zit een ingebouwde nano-chip samen met een paar bewegingssensoren. De wearable gaat zo’n zes tot acht uur mee op een volle batterij. Dat is toch een vrijpartijtje of 2, 3. Toch ;-)?

Laten we eerlijk zijn guys. Die ring is niet binnen één nacht op. Dankzij een USB-poort kun je hem echter wel elke dag simpel opladen via bijvoorbeeld je laptop. Kun je gelijk die resultaten inladen en publiceren op Facebook!

I.ConDeel je sekscijfers

Het ziet er naar uit dat er weer een statistiek bijkomt waarover je kunt braggen in de kroeg. Vooralsnog lijkt dat alleen meer op een gimmick dan iets serieus. De ‘sex-tracker’ krijgt in de toekomst hopelijk meer mogelijkheden, maar dat zit volgens British Condoms wel goed.

Zo is er al een app beschikbaar die de data anoniem bewaart voor alle lovers. De optie om deze data te delen op sociale media is natuurlijk ook aanwezig. En wil je de uitdaging aangaan, dan kun je jouw statistieken vergelijken met andere I.Con gebruikers. Dat wordt dus waarschijnlijk een gigantische ego booster of pijnlijke reality check.

Welke van de twee het uiteindelijk wordt is aan jou. Weet dat je er zo’n 70 euro voor betaald. Volgens British Condoms: A small price to pay for the future of your sex life.. 

I.Con

Total
7
Share