De perfecte partylocatie: dit oude vliegtuig in Barcelona

Ik heb een aantal jaar in Barcelona gewoond en heb daar hele vette feestjes mee mogen maken. Van industriële warenhuizen, naar kasteeltuinen op de top van een berg. Van heftige strandfeestjes langs een enorme verlaten textielfabriek, naar over-de-top luxe in fancy strandtenten. Die organisatoren in Barcelona snappen het wel. Twee weken na terugkomst in Nederland stond ik ineens te feesten achterin een vrachtwagen op een weiland in Gemert (don’t ask), wat eigenlijk ook een hele ervaring was. Maar een locatie zoals dit oude vliegtuig heb ik helaas nog niet meegemaakt, maar als je de video bekijkt kan ik me wel een voorstelling maken..

Parc la Ciutadella

Oude vliegtuigen hebben iets magisch, daar moet de Catalaanse kunstenaar Eduardo Cajal het mee eens zijn. Samen met PlayMID bedacht hij namelijk om de romp van een oud afgeschreven vliegtuig te transporteren naar Parc la Ciutadella in Barcelona. Vlak voor de fontein. Het park is doorgaans een plek voor rust. Je kan er heerlijk van de zon genieten, zonder last te hebben van wind, dat je op het strand vaak wel vindt. Veel Catalanen verkiezen deze plek dus ook boven het strand. Maar de inwoners van Barcelona zijn er niet vies van om het park af en toe om te toveren tot een prachtige feestlocatie. Nou maakt zo’n oud vliegtuig het allemaal nog specialer.

Porta Estel·lar

PlayMID heeft het vliegtuig compleet gestript van het oude interieur en heeft er honderden ledlampjes in aangebracht. Na wat gekloot op de computer heeft hebben ze een super dikke 3D lichtshow aan het vliegtuig toegevoegd. Dan nog een set dikke speakers er in en je party-locatie is klaar. Check de video voor de presentatie en de lichtshow. Beeld je dit nu in met je favoriete DJ en twee biertjes in je hand.

Source :

PlaymodesESSENTIALSMEER ESSENTIALS