Dit zijn de beste tattooshops van Nederland

CREDITS: Unsplash | Allef Vinicius

Dat de tattoo scene booming is hoeven we je niet te vertellen. De tattoos vliegen je om de oren en Insta staat er vol mee. Wat we je wel willen vertellen is waar je dan zo’n tattoo moet laten zetten. In ons kleine landje zijn er veel artiesten en tattooshops die maar al te graag een plakplaatje bij jou erop vlammen.

Doordat het laten zetten van een tattoo zo populair is komen er ook steeds meer shops bij. Niet elke tattooshop biedt dezelfde kwaliteit en als het misgaat heb je er de rest van je leven last van. Vandaar dat je er eerst maar eens een paar honderd keer over moet nadenken en onderzoek moet doen.

Dit zijn de beste tattooshops van Nederland

Het is een grote beslissing om een tattoo te laten zetten. Je wil natuurlijk alles uit je geld halen en je wilt zeker niet dat de persoon die het kunstwerk erop zet een foutje maakt. Doe dus altijd goed je huiswerk voordat je een afspraak maakt. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een lijstje gemaakt met een paar van de beste tattooshops in Nederland. Doe er je voordeel mee.

Paradox Tattoo, Enschede

Paradox Tattoo maakt maatwerk waarbij elk ontwerp maar één keer wordt gezet. In Enschede zijn ze gespecialiseerd in blackwork- en mandalatattoos. Daarnaast zet de tattoomeester hier veel grote tatoeages zoals sleeves en rugstukken. Iedere week reizen klanten vanuit heel Nederland naar het oosten voor een unieke tattoo.

Art Castle Tattoo, Zeist

In Zeist krijg je bij Art Castle Tattoo alleen maar een tattoo op bestelling. Je krijgt niet de standaardtattoo’s waar de rest van het land ook al mee rondloopt. De shop werkt het liefste met je eigen ideeën en designs. Daarna voegen de kunstenaars daar hun eigen expertise aan toe. De uitgebreide ervaring van de medewerkers zorgen ervoor dat je nieuwe tattoo perfect op je lichaam komt te staan. Je kan hier terecht voor verschillende stijlen bij meerdere artiesten.

Ink Story, Utrecht

In hartje Utrecht is tattooshop Ink Story gevestigd. Met maar liefst drie vaste artiesten, die ieder gespecialiseerd zijn in een stijl, kun je er zeker van zijn dat het goedkomt. Voor hen is het plaatsten van een tattoo als het aandoen van een sieraad dat je nooit meer kan verliezen.

Kynst Tattoo, Deventer

Al meer dan 15 jaar kun je Kynst Tattoo vinden in het centrum van Deventer. Het lijkt net alsof je een art gallery binnenloopt. De shop heeft vier artiesten in dienst die alle vier een eigen stijl beheren. Ze staan ook wel bekend om hun zeer uitgebreide en gedetailleerde tattoos. Of wel, een van de betere tattooshops in het oosten van ons land.

Black Sword Tattoo Parlour, Apeldoorn

Deze grote tattooshop in Apeldoorn heeft zijn naam gemaakt met Mandala’s, dotwork, cartoons en lettertypes. De verschillende artiesten geven je de garantie dat er een mooie tekening op je lichaam komt. Niet alleen voor een mooie tattoo kun je bij hen terecht, maar ze staan tevens ook bekend als de beste piercer van Apeldoorn.

Shockstar Ink, Dedemsvaart

Eigenaresse Linda runt in Dedemsvaart de gezellige tattooshop Shockstar Ink. In de shop kun je onder het genot van een kop koffie uitgebreid je wensen en ideeën bespreken van je nieuwe tattoo. Je kan hier voor vele stijlen terecht. Ben je nog niet helemaal overtuigd, dan kun je in de shop naar hun prachtige portfolio kijken.

South Side Tattoo, Valkenburg

South Side is niet alleen aan tattoobedrijf, maar ook een family business. In 1991 is het opgericht door Wil Lemeer en sinds 2003 heeft zoon Erik de touwtjes in handen. Het familiebedrijf is van alle markten thuis en kan in bijna elke stijl een tattoo op je lichaam zetten. Een ding is zeker: bij South Side krijg je een tattoo die je op het lijf staat geschreven.

Beste tattooshops van Nederland op een rijtje

Samenvattingen zijn veelal alles wat een mens wil. Structuur is namelijk één van de lekkerste dingen in ons leven. Daarom zetten we de shops nog een keer voor je oprij:

  • Paradox Tattoo, Enschede
  • Art Castle Tattoo, Zeist
  • Ink Story, Utrecht
  • Kynst Tattoo, Deventer
  • Black Sword Tattoo Parlour, Apeldoorn
  • Shockstar Ink, Dedemsvaart
  • South Side Tattoo, Valkenburg

Inspiratie nodig voor een tattoo om te laten zetten? Check dan 20 kleine, stijlvolle tattoos voor mannen of 18 minimalistische tattoos voor de moderne man.

tattooshops