Pelican House Headphones

Het Nederlandse bedrijf Pelican House heeft in collaboratie met Scheek Loudspeakers een dikke koptelefoon ontwikkeld.

De jongens van Pelican House houden van muziek en willen een helpende hand bieden aan andere muziekliefhebbers. We kennen allemaal wel de frustraties als je ear-plugs of headphone weer eens stuk gaat. Het is altijd maar een kink in de kabel of een los contact in de aansluiting, toch zit jij in de trein zonder muziek. Ongekend irritant! Dan ben je ook nog eens de bon kwijt of is je garantie verlopen. Je weet dat je een nieuwe moet hebben en qua kwaliteit wil je er niet op achteruit gaan. Dat wordt betalen!

Pelican House heeft de oplossing en geeft je de mogelijkheid een headphone ter waarde van 250 euro te leasen. Je betaalt vijf euro per maand en ondertekent een contract van één jaar dat daarna maandelijks opzegbaar is. Wanneer er nu iets mankeert aan je headphone stuurt Pelican House binnen twee dagen het te vervangen onderdeel gratis naar je toe.

Pelican House design en features

De mannen van Pelican House hebben gekozen voor een raw Dutch design, lekkere simplistisch uitstraling en tight! De headphone is volledig modulair, hierdoor is het gemakkelijk onderdelen te vervangen en/of te recyclen. Het Pelican House team heeft gekozen voor een simpele zwarte basic headphone. Ze staan voor een goede muziek kwaliteit zonder poespas en dat heeft natuurlijk zijn charme. Het is een zware headphone met dikke kabel, die door de twee tulpstekkers gemakkelijk aan te sluiten of los te koppelen is. De 40mm speakers van Dayton zorgen voor een stevig en diep geluid dat een heldere sound met zich meebrengt. De oorkussens zijn gemaakt van kwaliteitsleer en de paddings zijn gevuld met memory foam waardoor deze perfect aansluiten.

WIN 3 jarig Pelican House abonnement!

Zou jij ook van je muziek repertoire willen genieten met de headphones van Pelican House, dan is dit misschien wel your lucky day! In het kader van de start van de Pelican House campagne mogen wij één geluksvogel een Pelican House abonnement aanbieden. Dit betekent dat jij drie jaar lang gebruik kan maken van deze nieuw Pelican House headphone! Met deze geluidsdrager, ter waarde van €250,-, haal je kwaliteit in huis en als er iets met je koptelefoon aan de hand is wordt deze gewoon door Pelican House gerepareerd. Wil jij kans maken op dit drie jarig abonnement van Pelican House stuur dan even een mailtje met een goede reden, naar info@manify.nl! (winactie sluit maandag 7 december om 23.59u)

Pelican House Headphones

We gaan terug naar 1895, de opkomst van de eerste koptelefoon, de electrophone. Hiermee kon je voor vijf pond per jaar inbellen naar concertzalen en operahuizen en zo meeluisteren met de muziek, zonder daarvoor een kaartje aan te schaffen. Hierdoor werd muziek van goede kwaliteit verspreid over Londen. Een populaire locatie om naar de electrophone te luisteren was in de suite van Pelican House, waar ook de achterliggende centrale van de electrophone dienstverlening lag. Nu, 120 jaar later, steken Nederlandse muziekliefhebbers Pelican House in een nieuw jasje, maar met hetzelfde doel: goede kwaliteit muziek verspreiden.

Foto: britischtelephones.com

Source :

Pelican HouseESSENTIALSMEER ESSENTIALS