OceanCo Nirvana Superjacht

De Nirvana superjacht van de Nederlandse bouwers van OceanCo is echt een paradijsje. ParadijsJE? Het schip is zo’n 88,5 meter lang en is een van de mooist vormgegeven schepen ter wereld. OceanCo laat er over het algemeen geen gras over groeien, zoals je bij de Alpha Nero al kon zien. De Nirvana heeft alle luxe in huis die je je maar kunt voorstellen. Van (in- en outside) jacuzzi’s tot een cinema en van een grote fitness zaal tot een spa met sauna. Je kan er verder nog je helicopter op kwijt en het hele dek is bezaait met fraaie ligbedjes, grote dikke matrassen en dus hoef je niet bang te zijn dat je niet met je gezicht in de zon ligt. Ook hoef je niet bang te zijn voor spierpijn want elk deck is te bereiken met een lift en als je dan toch de voetjes van de vloer wilt, dan is er een dansvloer speciaal voor je hipste moves!

Luxe Nirvana superjacht

Waar vluchtelingen met 35 man in een roeiboot zitten, heeft de Nirvana maar plaats voor 12 gasten. Ok, slaapplaats dan. Daarbij is de 27-koppige crew, die nodig is om dit monster te besturen en de gasten van alle luxe te voorzien, niet meegeteld. Het bootje heeft verder ook nog een garage die vol staat met leuke speeltjes, zoals jetski’s, waterscooters, kleinere luxe boten en waarschijnlijk ook wel een set waterski’s en een seabob. Een seabob? Ja een seabob.

Goed, wij zouden ons Manify-persooneelsfeestje wel willen houden op de Nirvana superjacht. Gun je dit ons? Neem dan contact met ons op voor een donatie. Alvast bedankt!

En hier, le foto’s:

Bron: YachtCharterFleet

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS