Deze man ging de wereld rond reizen en maakte de beste selfies ooit!

CREDITS: Alex Chacón
Lifestyle

Bij selfies denk je niet meteen aan mannen. Nog erger zelfs, er is niks mannelijks aan. Tot dat ik dit filmpje tegen kwam. Alex Chacon laat zien hoe je op een mannenmanier een selfievideo maakt. Hoe dan? Nou, de wereld rond reizen met je motor.

wereld rond reizen 2

wereld rond reizen 3

 

De Wereld Rond

Alex Chacón is 28 jaar oud en besloot 3 jaar geleden al zijn bezittingen te verkopen. Iets wat weinig durven te doen. Van de opbrengst besloot hij de komende jaren rond te gaan reizen op een motor. Had hij wel mogen kiezen voor de Bonneville, maar helaas. Nu is hij inmiddels 200.000 kilometer, 41 landen en 5 continenten verder. Hij is befaamd als Global Motorcycle Adventure Rider. Hij is ook youtuber, video producer en professioneel fotograaf. Daarnaast wordt hij veel gevraagd om als inspiratiebron te spreken tijdens workshops of seminars.

In zijn generatie wordt hij gezien als selfie expert en kreeg hij de credits voor de meest epische selfie van 2014 door CBS, Google en Time Magazine. Zijn laatste ‘uitvinding’ is een Dronie, de combinatie tussen selfie en drone. En hij blijft innovatieve en unieke dingen ontwikkelen voor de digitale media. Dat kan Alex makkelijk dankzij campagnes voor merken zoals Kawasaki, GoPro, Android en Harley-Davidson. Hoe hij het ook doet, hij doet het solo. En dat maakt hem tot een ware internet ‘cewebrity. Hier zie je een glimp van zijn wereldreis.

 

Total
0
Share