James Bond: SPECTRE Nu op Blu-Ray!

We hebben al zo’n beetje alles over SPECTRE besproken. De opnames in de verkochte Aston Martin DB10, maar ook de Land Rovers.  Het horloge. De zogenoemde collar pin die wordt gedragen in de film en van de niet gereleasde soundtrack van Radiohead tot de beste reclames die inhaakten op het de lancering van de film. We kunnen het dan ook de DVD en Blu Ray release niet aan ons voorbij laten gaan…

Afgelopen donderdag was ik, voor de release van de Blu-Ray en DVD,  uitgenodigd bij de Avond van de Filmmuziek. Een registratie van deze avond, die elke muziek- én filmliefhebber zeker moet kijken is terug te kijken via uitzending gemist.

 

Op deze avond werd de indrukwekkende en opzwepende muziekstuk uit het minstens zo indrukwekkende intro van SPECTRE ten gehore gebracht. Een absoluut hoogte punt van de avond én van de film. Bijzonder aan dit intro is dat het geheel in één shot geschoten is. Een filmisch kunstwerkje dat alle Bond elementen bevat: spanning, snelheid, stijl, nonchalance en mooie vrouwen. Heb je James Bond SPECTRE nog niet gezien? Mail naar ons en wie weet ben jij één van de gelukkige die een Blu-Ray wint!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

https://www.youtube.com/watch?v=B36ANdK5t0c

Total
0
Share