Het is een feit: er verschijnen minstens nog 7 Kingsman-films

CREDITS: Screenshot: Kingsman: The Secret Service | Marv Films

Marv Group CEO, Zygi Kamasa, heeft bevestigd dat er nog zeven Kingsman-films komen. Zygi sprak dat uit in een interview met Deadline. Hij gaf aan dat er nog twee à drie franchises in ontwikkeling zijn. Daarnaast zijn ze al een tijdje bezig met een brute tv-serie van ‘Kingsman’. Kunnen deze goed geklede spionnen uit de schaduw van James Bond kruipen? Of is dat te hoog gegrepen…

Er komen zeven nieuwe Kingsman-films

Als je erover nadenkt is het logisch dat er vervolgfilms komen. De eerste twee films gingen sky high. Zo goed dat het bedrijf toe is aan uitbreiding. Ze zijn ready om de filmwereld te veroveren.

Door de riante winst aan de eerste twee films hebben ze een goede headstart. Ze hadden namelijk een winst van $825,2 miljoen. Niet niks dus. De verwachtingen voor de derde film in februari 2021 zijn hoog.

'Kingsman'
Screenshot: Kingsman The Golden Circle | Marv Films

Een absolute sterrencast in de derde film

Ze verwachten dat ze met de derde film voorbij de $1 miljard schieten. Niet gek als je kijkt naar de absolute sterrencast. Ralph Fiennes speelt namelijk in ‘Kingsman’, wellicht ken je hem nog wel van Skyfall of als Voldemort in de brute Harry Potter-films.

Daarnaast spelen er nog een aantal grote namen in: Daniel Bruhl, Stanley Tucci, Gemma Arterton, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson en Djimon Hounsou. Laten we zeggen dat het niet de minste acteurs zijn. De meesten gaan al enige tijd mee in het vak en zullen ons zonder enige twijfel nóóit teleurstellen.

Nieuw businessmodel

Net zoals de brute James Bond-film No Time to Die moeten we even wachten tot we The King’s man film kunnen checken. Er liggen dus twee van de beste Britse spionagefilms in 2021 op ons te wachten. De filmindustrie heeft drastisch wat scheuren opgelopen door de pandemie volgens Zygi Kamasa. Dit komt natuurlijk niet geheel als een verrassing.

Daarom kijken ze ook naar een nieuw businessmodel. Ze kijken of er alleen een theatrale release komt óf dat je het ook on-demand kan gaan streamen. We wachten in ieder geval in spanning af. Gelukkig kunnen we nog veel verwachten het aankomende decennia, thank god.