Dit is de telefoon uit No Time To Die en is letterlijk onverwoestbaar

Het Finse bedrijf Nokia gaat al enige decennia mee. Het bedrijf staat bekend om de onverwoestbare telefoons die ze vele jaren terug op de markt brachten. Met de Nokia 7.2 James Bond-uitvoering nemen ze dit wel heel letterlijk. De telefoon is namelijk nu verkrijgbaar met een Limited Edition 007 kevlar telefoonhoes.

De Nokia 7.2 James Bond uitvoering is letterlijk onverwoestbaar

De Nokia 7.2 is het toestel dat door 00-agente Nomi gebruikt wordt in de nieuwe James Bond film No Time To Die. De film is in november in de bioscopen te zien. Door de Limited Edition telefoonhoes krijgt de telefoon een volledig eigen en stoere uitdaging.

De ultieme bescherming

De 007 Kevlar telefoonhoes beschermt je Nokia-toestel met hetzelfde materiaal waar ook kogelwerende vesten van gemaakt worden. Niks is dus meer te gek voor dit toestel. Het is een perfect cadeau voor de avonturier binnen je vriendenkring of wellicht voor je actieve, maar lompe vader.

Nokia 7.2, Dit is de telefoon uit No Time To Die en is letterlijk onverwoestbaar
Foto: Nokia

Een toestel dat alles kan

Het perfecte plaatje is gegarandeerd met de Nokia 7.2. Door de driedubbele camera, hoogkwalitatieve ZEISS lenzen en een gevoelige hoofdsensor van 48 megapixel maak je perfecte foto’s waar je bang van wordt. Niet alleen een selfie komt tot zijn recht bij de telefoon. Door de extra brede groothoeklens past de hele vriendengroep of familie op de foto, de perfecte camera dus voor je Instagram feed.

Daarbij is het 6,3″ scherm van deze perfecte Nokia ideaal om urenlang op te gamen of om video’s mee te bekijken in HDR. En als dat nog niet genoeg was gaat de batterij tot wel 2 dagen mee!

Nu bestellen

Dit toffe toestel van Nokia is beschikbaar in de kleuren Cyaan Green, Ice en Charcoal. De gehele bond-uitvoering inclusief de brute 007 kevlar telefoonhoes, Nokia Power Earbuds en één jaar extra garantie kun je bestellen op de website van Nokia. Nu zelfs tijdelijk met een korting van €149,90,-.

Nokia 7.2, Dit is de telefoon uit No Time To Die en is letterlijk onverwoestbaar
Foto: Nokia