Eindelijk: releasedatum No Time To Die is bekendgemaakt

CREDITS: Screenshot | James Bond No Time To Die | Universal Pictures

Maak je agenda maar leeg en plan een filmavondje in, want de releasedatum van de nieuwe James Bond-film No Time To Die is bekendgemaakt. In eerste instantie zou de film in april te zien zijn, maar een maand voor de première werd alles gecanceld door het coronavirus. Toch durven de producenten het aan om de film eind dit jaar in de bioscopen te laten draaien.

25ste James Bond film No Time To Die draait eind dit jaar in de bioscopen

No Time To Die had eigenlijk al in november 2019 moeten draaien in de bioscopen. Alleen na het vertrek van de oorspronkelijke regisseur Danny Boyle werd de film uitgesteld naar februari 2020. Om vervolgens nog verder uitgesteld te worden naar april 2020.

Warner Bros heeft de releasedatum van de nieuwe film Godzilla vs. Kong uitgesteld naar volgend jaar. Mede daardoor is de releasedatum van No Time To Die opgeschoven. In het Verenigd Koninkrijk verwelkomen ze de 25ste James Bond-film op 12 november. De film gaat vanaf 20 november in de V.S. draaien. Er is dus een grote kans dat No Time To Die ook rond die tijd in Nederland te zien is.

Sneakpeak

Regisseur Cary Fukunaga heeft een aantal nieuwe foto’s geplaatst om een impressie te geven van wat we eind dit jaar kunnen verwachten. Met een tekst die veel interesse wist te wekken: The return of old friends in No Time To Die.

 

In de nieuwe Bond-film – en tevens de laatste voor acteur Daniel Craig – kunnen we een aantal bekende gezichten verwachten. Zo komt Remi Malik terug als vijand en Christopher Waltz komt kort voorbij in zijn rol als crimineel mastermind Blofeld.

Benieuwd naar de trailer van de 25ste Bond film klik dan hier, en bekijk gelijk de waanzinnige teaser.