Voormalig 007-ster stelt Margot Robbie voor als nieuwe James Bond

Nu we weten dat de nieuwe No Time To Die het einde gaat zijn van Daniel Craig als James Bond, hebben we nog maar één vraag die ons bezighoudt. Wie gaat ‘m opvolgen? Voormalig ster George Lazenby vertelde in een interview met The Sun dat zijn voorkeur uitgaat naar Margot Robbie. Ja, je leest het goed. De blonde stoot zou volgens hem zomaar eens hoge ogen kunnen gooien als 007.

Margot Robbie als 007

Het is een topic waar iedereen uren, dagen of weken over kan speculeren. Elke keer als er een Bond-film uitkomt is het de vraag wie de nieuwe James Bond wordt. Voor de volgende film ook weer. Acteurs Rami Malek (de vijand in No Time To Die), Tom Hardy, Cillian Murphy, Regé-Jean Page en Idris Elba zijn al ter sprake gekomen.

George Lazenby gaf in een interview met The Sun aan een vrouwelijke James Bond geen gek idee te vinden. Net als Pierce Brosnan ziet hij veel verandering in deze tijd vergeleken met vroeger. Het moet een vrouwelijke actrice zijn die tegen een stootje kan, maar ook bereid is om op iedere mogelijke manier informatie te verzamelen.

Margot Robbie

Aardig cv

Margot Robbie timmert de laatste jaren al goed aan de weg. De 29-jarige Australische actrice kennen we in The Wolf of Wall Street als de vrouw van Jordan Belfort. In de film Suicide Squad speelt ze Harley Quinn en ze maakte furore als Sharon Tate in Once Upon a Time in Hollywood. De actrice heeft dus al meerdere grote films op haar naam staan. Maar of ze ook de titel James Bond daar mag bijschrijven is nog even afwachten

Producent aan het woord

James Bond-producent Barbara Broccoli zegt dat ze over het gender van de agent nog niet uit is. Het zal namelijk een grote verandering zijn in het karakter en de eigenschappen. Ze overweegt eerder om een sterke vrouwelijke personage toe te voegen. Wat juist kan gaan zorgen voor een interessante combinatie.

Als je nog niet genoeg hebt gekregen van James Bond, lees dan hier over de Aston Martins die te zien zullen zijn in de nieuwe film.