Dit moet je weten over Bond 25: geruchten & zekerheidjes

CREDITS: James Bond

Mannelijkheid op zijn best: de films van James Bond. Actie, mooie vrouwen, dikke auto’s en er wordt op brute plekken gefilmd. En in 2019 is het eindelijk weer eens tijd dat er eentje op het witte doek te zien is: Bond 25. We weten zeker dat je iets hebt meekregen over wie de rol van Bond gaat bekleden in de nieuwe film. Gelukkig is dat al een tijdje duidelijk, namelijk Daniel Craig . Iets waar we héél blij mee zijn, want we kunnen allemaal wel beamen dat hij toch met fier zijn rol speelde. Wat je nog meer moet weten over de nieuwe Bond 25, gaan we je nu voorschieten.

Dit moet je weten over Bond 25

Het is augustus 2018 en langzamerhand wordt er steeds meer duidelijk over de in 2019 te verschijnen film. Zo staat om 3 december dit jaar een rode cirkel in de agenda. Op die dag worden namelijk de eerste beelden geschoten. Wat nog niet zeker is, maar wel waarschijnlijk is dat Naomie Harris weer Moneypenny speelt – hoppa – en Ralph Fiennes in de huid kruipt van ‘M’.

Schrijver en regisseur

John Hodge is de man die het allemaal bedacht heeft. De 54-jarige Schot is onder andere bekend van ‘Trainspotting’ en acteert zelf ook nog wel eens. Hij heeft al vaker samengewerkt met de regisseur van Bond 25: Danny Boyle. Hij is op zijn beurt weer de man die ‘Slumdog Millionaire’ en ‘Steve Jobs’ regisseerde. Ze hebben samen het verhaal voor Bond 25 opgebouwd op basis van een eerder idee dat ze hadden.

Opvallend feitje: Boyle heeft al wel eens iets geregisseerd voor Bond. Hij produceerde namelijk de short film ‘Happy & Glorious’ voor de Olympische Spelen in Londen. In humoristische filmpje werkte de regisseur en Daniel Craig nauw samen.

Ander productiebedrijf

Het contract met Sony Pictures Entertainment is sinds Spectre na vier films verlopen. Het werd weer eens tijd voor iets anders. De film wordt nu gemaakt door EON Productions en MGM. Universal Pictures distribueert de film, zei wonnen eind mei dit jaar de strijd om de film. Waarde: enkele miljarden.

Muziek

Wie gaat de zware taak op zich nemen om weer een kraker van een titelsong te produceren voor de nieuwe James Bond? Een aantal namen zijn de revue gepasseerd. Zo hoorde we Beyoncé een keer voorbij komen. Maar ook Dua Lipa wordt genoemd als de nieuwe zangeres. Sterker nog, als we ons geld nu moeten inzetten doen we dat op Dua Lipa. Mikey Goldsworthy, speelt keyboard bij Years & Years, liet in interview op de Britse radiozender van BBC ontglippen dat Dua Lipa het gaat worden. Ook dit zijn maar weer geruchten, maar ook die zijn om van te smullen.

Wat we wel zeker weten is dat eind 2019 de nieuwe Bond film te zien is. 25 oktober in het Verenigd Koninkrijk en 9 november in Nederland. Vanaf nu zullen er dus steeds meer geruchten worden omgetoverd tot zekerheden. En andere geruchten zullen voorgoed weer de prullenbak ingaan.

https://www.instagram.com/p/Bl6f65tg-A-/?tagged=danielcraig

 

Total
0
Share