Onder de hamer: James Bond Spectre’s Aston Martin DB10

De Aston Martin DB10 is speciaal en alleen voor de James Bond films ontwikkeld, er zijn er slechts tien geproduceerd. Eén jaar geleden schreven we over de opnames van een heldhaftige achtervolgingscène met de Aston Martin in Rome. Na de opnames waren er nog slechts twee over, de rest is opgeblazen, total loss gereden of zodanig aangepast om te filmen. Eén van deze DB10’s of een ander uniek item uit de film kan van jou zijn.

James Bond Spectre veiling

James Bond Spectre was in 2015 de best bezochte bioscoopfilm in Nederland. Binnenkort komen de Blu-ray en DVD van Spectre uit en dit wil EON Productions, het Brits filmproductiebedrijf achter James Bond niet ongemerkt voorbij laten gaan. In samenwerking met Christies start vanaf vandaag de veiling van diverse unieke items uit de laatste James Bond film.

In de veiling is onder meer het crème kleurig, tweedelig pak te koop die Daniel Craig in meerdere scènes droeg. Daarnaast worden ook het opmerkelijke skeletpak en bijbehorend masker uit de openingsscène geveild. Houd je meer van sieraden? Dan kun je bieden op de 9-karaats gouden ring van de bad guy uit de film of op een limited edition Omega Seamaster 300, waar er maar acht van zijn gemaakt. Maar het pronkstuk van de veiling is toch wel de Aston Martin DB10, waar er maar één beschikbaar van is. Deze zal miljoenen moeten gaan opleveren! De opbrengsten van de veiling gaan onder andere naar Médecins Sans Frontières (de internationale benaming voor Artsen zonder Grenzen) en andere goede doelen.

Total
0
Share