Wie wordt de nieuwe Bondgirl: Margot Robbie of Emily Ratajkowski?

In november 2019 komt de nieuwe James Bond film weer uit. Hier zal Daniel Craig de vijfde én naar verluid ook laatste keer in de huid kruipen van de wereldberoemde agent. Maar naast Bond hoort natuurlijk ook weer een nieuwe Bondgirl. Of twee.

De nieuwe Bondgirl

Het is een onderwerp dat niet onbesproken blijft in Engeland: wie gaat de nieuwe Bondgirl worden van Daniel Craig? Er worden zelfs weddenschappen gesloten over wie het nou écht zal gaan worden. Het is ook vaak niet raar dat hierover gewed wordt. Het is niet zomaar een rol. Deze wedkantoren zitten er dan ook vaak niet naast, dus laten we erop hopen.

De lieftallige dames die koploper zijn om de befaamde Bondgirl en dus kans maken om naast 007 op het witte doek te schitteren, zijn Margot Robbie en Emily Ratajkowski.

Op dit moment staat de Australische Robbie op nummer twee, met 5/1. Zij stond samen met Leonardo Di Caprio in de Wolf of Wallstreet te shinen en stal ze de show in de superheldenfilm Suicide Squad.

Het Amerikaanse fotomodel Ratajkowski staat vooraan in de rij met 4/1. Andere populaire vrouwen die bij de weddenschap betrokken zijn, zijn Emilia Clarke, Emma Watson en de Israëlische Gal Gadot.

Geruchten over de nieuwe James Bond

Er gaan daarnaast nu ook al heel wat geruchten de ronde over wie de nieuwe James Bond na Daniel Craig zal worden. Hoewel je het niet meteen verwacht, zou Cillian Murphy de rol van 007 zonder moeite perfect over kunnen brengen. Hij is onder andere bekend van de hitserie Peaky Blinders en Dunkirk.

Bij Coral lopen de weddenschappen, waarbij ze de keuze begrijpen voor deze bloedmooie vrouwen. De bookies gaan ervanuit dat Ratajkowski de rol gaat krijgen, omdat zij haar de perfecte vrouw vinden om naast Bond te staan. Met haar ellenlange benen, perfecte rondingen, kunnen wij wel begrijpen waarom. Maar Margot Robbie doet hier zeker niet voor onder.

De vraag wie er dus het liefje, de tegenstander óf bondgenoot van Daniel Craig gaat worden, is dus nog de vraag. Wel hebben we de instagram van deze dames even voor hieronder gezet, zodat jij er nog even van kan genieten.

May the best Bondgril win.

https://www.instagram.com/p/BdvmqNAhMox/?taken-by=margotrobbie

https://www.instagram.com/p/BFXPX_VBF82/?taken-by=margotrobbie

https://www.instagram.com/p/Bc2oE8aFGJo/?taken-by=emrata

Total
1
Share