Deze unieke bars rondom de wereld zijn een bezoekje waard

In het buitenland aan het strand een cocktail of biertje pakken is altijd goed, maar in deze unieke bars krijg je de full experience. Met mooie uitzichten, unieke concepten en de juiste vibes, hebben wij een mooi lijstje in elkaar gezet.

Na het bekijken van dit lijstje met unieke bars, gaat het vast kriebelen om weer een reisje te boeken. We geven je geen ongelijk, want naast de tabbladen met allerlei unieke bars rondom de wereld, staan hier op kantoor ook tabbladen open van D-reizen.

In deze unieke bars wil iedereen een biertje drinken

1. CÉ LA VIE – Singapore

Op het dak van Marina Bay bevindt zich de lounge bar Cé La Vie. Met een indrukwekkend uitzicht over de skyline van Singapore, is deze spot zeker een aanrader. Voor $20 heb jij een ticket om naar boven te gaan inclusief een voucher voor een drankje naar keuze. Als je vóór zonsondergang naar boven gaat, kan je mooie plaatjes schieten in daglicht en daarna genieten van de zonsondergang. Ook in het donker met alle lichtjes van de gebouwen is dit een erg indrukwekkend gebeuren.

Unieke bars

2. La Favela, Seminyak – Bali

Deze toffe bar in het centrum van Semiyak biedt een full experience en is zeker een must visit als je naar Bali gaat. De jungle achtige bar ziet er niet alleen tof uit, maar beschikt over een lekker sfeertje, fijn publiek en er worden goede platen gedraaid. Je kan hier ook tot in de late uurtjes wat moves op de dansvloer gooien. Persoonlijke tip voor de heren: draag geen tanktop tijdens dit uitstapje, want voor je het weet sta je weer achteraan de rij en moet je ergens een ‘I love Bali‘ shirt vandaan plukken.

Foto’s: La Favela

3. Baba Nest, Phuket – Thailand

In Thailand zal je vast veel unieke bars tegenkomen, maar deze spant wel de kroon. Deze hotspot vind je in het Sri Panwa Phuket Hotel. De bar is omringt door de oceaan en een infinity pool, waardoor het daadwerkelijk voelt alsof je hoog in een ‘nest’ zit. De oceaan, het zwembad en de lucht voegen zich samen en hierdoor beland je in één grote blauwe oase.

unieke-bars-3
Foto: Baba Phuket

4. La Laguna Restaurant & Beach Bar, Bali – Indonesië

Na een dag strijden met je surfboard en de golven op het stand, ben je vast wel toe aan een goede borrel. Gelukkig zitten er tientallen tenten aan elk strand en loop je even rond tot je wat leuks ziet. Op Semiyak doe je dit niet, want nu weet je dat je direct door kan lopen naar La Laguna. Met een backyard setting, veel zitzakken, gezellige verlichting en oude busjes omgetoverd tot lounges, hoort deze unieke bar zeker in dit rijtje thuis.

unieke-bars-4
Foto: La Laguna Bali

5. Buza Bar, Pubrovnik – Kroatië

Deze toffe verborgen bar in Kroatië vind je op de rotsen met een mooi uitzicht over de Adriatische Zee. Een groot gat in de muur lokt veel nieuwsgierige toeristen en beloont de nieuwsgierigheid met een toffe bar en een uniek uitzicht. De omliggende straten en uitzichten zijn vaak gebruikt voor de serie Game of Thrones, niet geheel onbelangrijk voor de echte liefhebbers onder ons.

6. Upstairs at Kimberly Hotel, New York – Amerika

Om deze bar te bezoeken is het een pré om geen hoogtevrees te hebben, want met maar liefst 30 verdiepingen onder zich, zit Upstairs at Kimberly best hoog. Met een tof uitzicht op Midtown Manhattan en het Chrysler gebouw, valt er best veel te bewonderen. Naast het uitzicht op de stad, is de bar ook magisch ingericht en voorzien van veel artistieke drankjes.

Foto’s: Upstairs at Kimberly

7. Sossusvlei Lodge Sesriem, Namibia – Zuid Afrika

De echte avonturiers die graag the wildlife opzoeken, is er een bar gebouwd naast een van de oudste woestijnen ter wereld. Met de hitte is ook rekening gehouden, want naast koude biertjes drinken, kan je ook een duik nemen in het zwembad. De bar is fraai ingericht en het uitzicht is ook adembenemend.

unieke-bars-7
Foto: Sossusvlei Lodge

8. White Rabbit Restaurant & Bar, Moskou – Rusland

Met een panoramisch uitzicht over de stad en een internationale cuisine, kunnen we wel stellen dat je bij deze unieke bar in Moskou moet zijn. Het pand lijkt van binnen net op een dromenvanger en door de grote ramen komt er veel licht binnen. Natuurlijk zorgen de grote ramen er ook voor dat je de stad kan bewonderen tijdens een diner.

Foto’s: White Rabbit Restaurant & Bar

9. Above Eleven, Bangkok – Thailand

Door de hype rondom de Sky Bar in Bangkok, waar de film ‘Hangover’ werd opgenomen, vergeten we bijna deze andere toffe Sky Bar. Bij Above Eleven kijk je uit over Bangkok en kom je terecht in een lekker sfeertje. Zelfs een tripje naar het toilet is een beleving op zich, want tijdens het urineren heb je ook een top uitzicht. Laat die smartphone maar op tafel liggen.

Foto’s: Above Eleven

Total
1
Share