Netflix hengelt de makers van Game of Thrones binnen

CREDITS: Glenn Carstens-Peters | Unsplash

Hoewel de petitie om het laatste seizoen van Game of Thrones te herschrijven al meer dan 1,7 miljoen keer is ondertekend, lijkt het er niet op dat het werkelijk gaat gebeuren. Gelukkig kwam de schrijver himself, George R. R. Martin, met het goede nieuws dat er al spin-offs in de wachtrij staan. Het is daarmee nog niet afgelopen met de fenomenale Game of Thrones sferen. Net als het een beetje stil leek te worden rondom de hitserie, komt er voor de tweede keer geweldig goed nieuws naar buiten. De makers van Game of Thrones gaan namelijk naar Netflix en zullen daar een reeks aan films ten televisieseries gaan maken. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Netflix hengelt de makers van Game of Thrones binnen

Het gaat om de meervoudige Emmy-winnaars David Benioff en D.B. Weiss. Bij HBO zijn zij bekend als de makers van Game of Thrones. Deze eerste Amerikaan is verder bekend als schrijver van de scripts voor Troy, Stay, The Kite Runner en X-Men Origins: Wolverine. Dat het duo legendarisch is, blijkt wel uit het bedrag dat Netflix heeft moeten af tikken om hen binnen te hengelen. Met deze deal ging namelijk 178 miljoen euro gepaard! De marktleider van alle streamingdiensten wint hiermee de strijd van concurrenten als Apple TV+, HBO Max, Amazon Prime en Disney.

Het duo wordt een creatieve grootmacht genoemd die een wereldwijd publiek hebben vermaakt met hun epische vorm van verhalen vertellen. Het is nog even afwachten met wat voor concrete films en televisieseries zij zullen komen, maar met de fantasie van David Beniott en D.B. Weiss belooft het veel goeds. Daarnaast zullen zij nog verschillende verplichtingen nakomen zoals het maken, schrijven en produceren van een van de volgende Star Wars trilogieën en het schrijven van een Kurt Cobain project voor Universal. Let’s see what’s next! 

Netflix, Netflix hengelt de makers van Game of Thrones binnen

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…