Series om naar uit te kijken in 2020

CREDITS: Charles PH

Betrap je jezelf erop dat je je favoriete serie voor de zoveelste keer opnieuw opzet omdat je niks meer hebt om te kijken? Dit is misschien wat overdreven, maar wij zijn toch ook toe aan nieuw binge-voer. Eerder hadden we het al over de films die komend jaar uitkomen. Maar ook op het gebied van series komen er in 2020 mooie dingen aan.

Naar deze series kun je uitkijken in 2020

Messiah – Netflix Original

We beginnen het nieuwe jaar meteen met een gloednieuwe Netflix Original. De serie gaat over een man die onderzocht wordt door een CIA-agente. De reden dat hij onder de loep ligt, is zijn enorme invloed over bepaalde mensen. Zo veroorzaakt hij bijvoorbeeld erg veel politieke onrust. De agente wil achterhalen wie hij is, wat hij doet en hoe hij het doet.

Game of Thrones: House of the Dragon – HBO Max

Nog niet helemaal duidelijk wanneer in 2020, maar de afleveringen zijn besteld: de langverwachte spin-off! Deze prequel van Game of Thrones zal zich 300 jaar voor de hoofdserie afspelen. Het is gebaseerd op het boek ‘Fire & Blood’ van George R. R. Martin . De serie zal dus gaan over ‘het huis van de draak’, ofwel de familie Targaryen.

Star-Trek series: Picard – Amazon Prime

Sir Patrick Stewart keert weer terug als Jean Luc in deze nieuwe Star-Trek serie. Terug getrokken in een rustig leven wordt de Star Trek-kapitein weer in actie geroepen in de Starfleet. Op 23 januari zal de serie uitkomen en blijkbaar komt er al een tweede seizoen aan!

Ares – eerste van de Nederlandse Netflix Original series in 2020

De eerste Nederlandse Netflix Original verschijnt op 17 januari 2020. Het gaat om een psychologische horrorserie die zich afspeelt in Amsterdam. Het gaat over een geheime studentengenootschap met alle gevolgen van dien. De trailer is al uit en het ziet er spooky uit.

The Falcon and the Winter Soldier – Disney +

Marvel brengt voor hun nieuwe platform Disney + een nieuwe serie uit rond augustus 2020. De serie draait rondom Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier). Het speelt zich af na de gebeurtenissen van The Avengers: Endgame.