Er komt een ‘The Making of Game of Thrones’ documentaire aan!

Sinds afgelopen maandag kan de allerlaatste aflevering van Game of Thrones bekeken worden op HBO. Meer dan acht jaar snakken en uitkijken naar een van de beste series ooit komt tot een einde. En hoe!? Er is veel discussie over. Maar omdat we er toch geen genoeg van kunnen krijgen wordt er nu aan een Game of Thrones documentaire gewerkt.

The making of Game of Thrones documentaire

The Last Watch

HBO heeft een twee uur durende ‘making of’ aangekondigd, genaamd ‘The Last Watch’. Het wordt zeker geen saaie documentaire als we HBO mogen geloven. Alle moeilijke en mooie momenten die naar voren zijn gekomen tijdens het maken van deze hitserie zullen worden getoond.

Om dit allemaal te bewerkstelligen heeft een filmmaker een jaar lang meelopen met de cast en het productieteam van Game of Thrones. Van de parkeerplaatsen in Ierland tot de vergaderingen met het hele team, alles zal worden getoond.

Game of Thrones documentaire, Er komt een ‘The Making of Game of Thrones’ documentaire aan!
Foto: Game of Thrones

Tweede making of

Het team van Game of Thrones kwam eerder al met een making of van de derde aflevering van het laatset seizoen. De aflevering, genaamd ‘The Long Night’, gaat over het gevecht tussen The Night King en het leger van Daenarys Targaryan en Jon Snow. Het resultaat is een super tof kijkje achter de schermen die je blik op films gegarandeerd gaat veranderen!

Melkkoe

We kunnen het onderhand wel een beetje een melkkoe noemen. Na 8 jaar en 8 seizoenen Game of Thrones zijn na de eerste spin-offs nu dus ook een documentaire aangekondigd. We zeggen niet dat we hier niet naar uitkijken, maar er wordt lekker verdient aan de serie!

De acteurs pikken naast HBO ook een flink graantje mee. Naar verluid verdienen zij gemiddeld $500.000 per aflevering, wat neerkomt op een schamele 3 miljoen per acteur voor dit seizoen!

Benieuwd naar de trailer van deze toffe documentaire? Check hem hieronder!