Dit is wat we weten over de Game Of Thrones spin-off

Ongeveer de hele wereld sluit het weekend af met een nieuwe aflevering van de meest epische serie die in tijden is gemaakt. Game of Thrones is zonder twijfel de grootste hit van het moment. Omdat we er met zijn allen geen genoeg van kunnen krijgen hebben we te horen gekregen dat er wordt gewerkt aan een Game Of Thrones spin-off. Wij vertellen je hier meer over, zodat je na de laatste aflevering weer halsreikend uit kan gaan kijken naar iets nieuws!

Het gouden ei

Dat Game of Thrones een absolute wereldhit is hoeven we je niet te vertellen. Niet gek ook dat er al lang geruchten gaan over eventuele spin-offs. De auteur van Games Of Thrones, George R. R. Martin, geeft aan dat er al lekker aan de weg wordt getimmerd. Daarnaast geeft hij aan dat er met veel voorzichtigheid wordt gepraat over hoe het allemaal tot stand moet komen.

“We have to be really thoughtful about not killing the golden goose”

“Drie Game Of Thrones spin-offs

Het gerucht gaat dat er wordt gewerkt aan een (of meerdere) Game Of Thrones spin-off. George R. R. Martin heeft enkele kleine tips gegeven over waar en wanneer deze zich gaan afspelen.

Naar verluid gaat de eerde spin-off eind dit jaar gefilmd worden. Het zal zich duizenden jaren vóór de serie Game Of Thrones gaan afspelen. We weten tenslotte nog niet precies hoe The Night King nou precies aan zijn leger is gekomen. Met voorzichtige zekerheid kunnen we dus stellen dat The Night King het onderwerp gaat worden van deze serie.

Waar de andere series over zullen gaan is niet bekend. Martin geeft als tweede tip dat mensen misschien eens het boek Fire & Blood moeten lezen. Dit boek gaat over de complete geschiedenis van het huis ‘Targaryen’.

De cast van ‘The Long Night’

We kunnen al speculeren over een paar namen die gaan spelen in ‘The Long Night’. Zo zou Jamie Campbell Bower, onder andere bekend van Fantastic Beasts en Twilight te bewonderen zijn. Daarnaast worden Denise Cough, Naomi Ackie, Josh Whitehouse en Naomi Watts genoemd.

Hoe het allemaal precies gaat uitpakken is nog onduidelijk. We kijken er in ieder geval enorm naar uit en het beloofd een flinke kraker te worden!

game of thrones spin-off, Dit is wat we weten over de Game Of Thrones spin-off