Als je NU Game of Thrones begint te kijken ben je op tijd bij voor de finale!

CREDITS: Youtube | Game of Thrones

Zondag- op maandagnacht om klokslag 00u is het zover: de laatste aflevering van Game Of Thrones staat op HBO, althans in Nederland. Ondanks dat er veel gediscussieerd wordt over het laatste seizoen, is vrijwel iedereen die de GoT kijkt het er mee eens dat het de tofste serie aller tijden is. Dus we hebben voor zij die altijd in the dark zij gebleven (You know nothing…) , een kleine berekening gemaakt. Als je NU (en daarmee bedoelen we vrijdagmiddag 12u) begint met kijken dan ben je nét op tijd om maandag nog de ontknoping van de aller dikste serie ooit gemaakt te zien. Tegelijk met de rest van ‘ons’. Dat wil je toch?

Om tot aan het einde van seizoen 7 te komen zal je je in korte tijd door 67 afleveringen heen moeten weten te slaan. Al kunnen we je beloven dat het geen hele lastige opgave is om er nog ééntje te doen, en daarna wéér eentje, en nog één…

Game of Thrones kijken vanaf het begin in één weekend!

Voor je het weet ben je 63,5 uur verder en is het maandagnacht 03.30u. Maak er maandagochtend 8.00u van, plaspauzes en powernaps meegerekend. Tipje: skip de intro’s en aftiteling en je kan er dik 3u vanaf snoepen.

Dan heb je nog de hele dag voor seizoen 8. Bel je baas op en zeg dat een driedubbele wervelkolomonsteking hebt en misschien wel komt te overlijden. Dinsdag ben je er weer helemaal bovenop (what is dead, may never die), zodat je met je collega’s mee kan lullen over de laatste aflevering van Game of Thrones. Finally!

Starbucks zal je waarschijnlijk met liefde en plezier sponsoren om wakker te blijven tijdens deze fijnste recordpoging aller tijden.

Tipje voor de laatste aflevering: doe Game of Thrones-bingo. Schrijf allemaal op wat je denkt dat er gaat gebeuren en kijk wie de meest onvoorspelbare serie ever kon voorspellen.

Het zal een strijd worden, maar met wat milk of the poppy sla jij je er wel doorheen!

, Als je NU Game of Thrones begint te kijken ben je op tijd bij voor de finale!
Foto: HBO | Game of Thrones
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…