Kijk een seconde van elke aflevering van Game of Thrones is deze toffe clip!

CREDITS: Game of Thrones

Tja, wat moeten we er van zeggen. Elke keer komt er weer iets nieuws van onze favoriete serie ever voorbij. En omdat we een ruggengraat van slagroom hebben zwichten we er ook elke keer voor. Deze keer hebben we een heel tof filmpje gevonden, een Game of Thrones recap. Oftewel, één seconde van elke aflevering van Game of Thrones ooit gemaakt.

Game of Thrones afleveringen in één seconde

Na acht jaar lang bingewatchen en genieten van meer dan zeventig aflevering is het dan eindelijk ten einde gekomen. Deze serie gaat de boeken als een van de beste series ooit gemaakt. Om Game of Thrones te eren zijn ze met dit korte filmpje op de proppen gekomen.

Laten we er toch maar even een spoiler alert uit gooien voor iedereen die onder een steen heeft gelegen. Want er komen een paar beelden in voor die het verhaal kunnen verklappen.

Geniet van deze korte maar hele toffe herhaling van Game of Thrones, één seconde van elke aflevering van Game of Thrones ooit gemaakt.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…