Deze Game Of Thrones editie van Monopoly wil je hebben

CREDITS: Game of Thrones

We zijn bekend met het fenomeen Melkkoe, en dit past daar precies tussen. Winning Moves komt namelijk met een Monopoly variant van de populairste serie ter wereld op dit moment. Een Game of Thrones Monopoly waarmee jij jouw vrienden in stijl kan verslaan!

Game of Thrones Monopoly

Als echte fan moet jij deze speciale editie van Monopoly natuurlijk bemachtigen. Je waant jezelf compleet in Westeros! Je speelt het spel zoals je gewend bent van Monopoly, maar dan compleet in Game of Thrones stijl!

Zo kan jij jouw vrienden vernederen terwijl je speelt als de three eyed raven en laten zien dat deze guy toch best een baas kan zijn! Het spel komt met zes handgemaakte tokens zodat jij jouw favoriete personage uit de serie kan zijn. Ook de huizen en hotels zijn onder handen genomen. Zo is een hotel veranderd in een kasteel zodat alles in stijl van de serie blijft.

Een andere Game of Thrones achtige touch is de kaarthouder, de kaarten bestijgen namelijk de ijzeren troon in plaats van Cersei! Daarnaast staan de regels geschreven op een stuk perkament. Als je iedereen echt even goed aan wil pakken kan je spelen als de Night King, iedereen haat deze guy dus extra nice als je dan wint.

Andere varianten

Is Game of Thrones Monopoly niet helemaal jouw ding? Niet getreurd! Er zijn namelijk gelijknamige versies als Game of Thrones Risk, wat ons misschien nog wel het vetst lijkt, en Game of Thrones Catan beschikbaar. Voor ieder wat wils dus. Er is een ware stormloop op deze varianten dus ben er snel bij! Je kan de spellen hier kopen.

Haal een bak koffie bij de Starbucks and get playing!

Nog steeds niet helemaal jouw ding? Check dan gewoon even de comments die mensen in de reviews hebben gezet. Deze zijn echt goud waard!

Game of Thrones Monopoly, Deze Game Of Thrones editie van Monopoly wil je hebben
Foto: Game of Thrones