Ontwenningsverschijnselen na Game of Thrones? Wij hebben het medicijn!

CREDITS: The Last Kingdom | HBO

Het is zo ver, het einde van een van de belangrijkste onderdelen van je leven is aangebroken. Nooit meer Game of Thrones. Wat nu? Je moet je sociale leven weer onder ogen komen, hoe doe je dat? Misselijkheid, koud zweet en hoofdpijn worden onderdeel van de dagelijkse sleur. Je weet het zeker, afkicken van Game of Thrones gaat zwaar worden. Gelukkig heb je ons nog, want wij hebben een goed medicijn voor je gevonden! The Last Kingdom gaat jouw reddende engel worden!

By the way, zelfs acteurs hebben het lastig met het afscheid nemen van Game of Thrones, onze geliefde Kit Harington a.k.a. Jon Snow heeft zich gemeld bij een kliniek! Hij heeft het er zo moeilijk mee dat hij heeft verloren van de fles en moet afkicken.

Het medicijn voor je Game of Thrones verslaving

The Last Kingdom

Deze serie is gebaseerd op de boeken van Bernard Cornwell. Het speelt zich af in de negende eeuw na Christus en gaat over het leven van Uhtred. Wie? Een Saxisch jongetje die zich constant afvraagt wie hij nou eigenlijk is. Hij is op jonge leeftijd ontvoerd door Deense vikingen en groeide bij hun op. Het komt er in principe op neer dat als je vikingen en grote veldslagen nice vind je gebakken zit.

Game of Thrones, maar dan zonder draken

De serie The Last Kingdom wordt de hemel in geprezen op allerlei sociale media. Tot nu toe zijn er drie seizoenen van The Last Kingdom, maar niet getreurd, een vierde seizoen is aangekondigd. Misschien kunnen ze het rekken naar acht seizoenen als we massaal gaan kijken?

Zou het inderdaad de hype waard zijn? Lijkt het inderdaad zo veel op Game of Thrones? We gaan het zien, want wij gaan de serie in ieder geval even checken!

Trailertje checken? Scroll down!

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…