Kijkje onder de motorkap van de Hublot MP-05 LaFerrari Sapphire

Ferrari, alleen al bij het horen van de naam verandert een volwassen vent in een kleine jongen. Het merk staat niet alleen bekend om de deelname in de Formule 1 en haar sportieve auto’s, maar ook om de kleding die daar uit voort is gekomen. Het exclusieve merk Hublot heeft een hele speciale Saffiere uitgave van de MP-05 LaFerrari.

De motor onder de Ferrari horloges

Al een ruime tijd brengt Ferrari ook horloges uit. Deze horloges hebben elementen van het design uit de Formule 1 race wereld en haar wagens. Een aantal jaren geleden bracht Hublot de MP-05 LaFerrari uit, welke een totaal andere look and feel heeft dan de eerder uitgebrachte horloges. Dit model heeft niets weg van het dashboard van een Ferrari, maar gunt je een kijkje onder de motorkap. Dit unieke model heeft geen standaard wijzerplaat, maar de tijd is af te lezen in het uurwerk van het horloge. Dit model was tot op heden alleen beschikbaar in het zwart, goud of titanium.

Hublot MP-05 LaFerrari Sapphire

De behuizing van de nieuwe limited Hublot MP-05 LaFerrari Sapphire is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van saffier. Het uurwerk bestaat uit 637 losse onderdelen, waarmee het horloge voor Hublot een persoonlijk record heeft behaald wat betreft het aantal onderdelen in een uurwerk. Ondanks dat deze eye-catcher voor $300.000,- te koop is, zul je snel moeten zijn want er zijn er maar twintig beschikbaar!

Total
0
Share